Котлетки «Пемпек» з двома видами лука
(покроковий рецепт з фото)
Котлетки "пемпек" з двома видами лука - просто смакота для любителів риби. Такі котлетки готуються з жирної скумбрії, в фарш додається цибуля: червоний і зелений одночасно.
Котлетки "пемпек" з двома видами - лука це національне блюдо Індонезії. У рибний фарш додається велика кількість борошна і котлети більше схожі на рибні пампушки, обсмажені у фритюрі. У класичний рецепт потрібно додавати рибну шкуру, це надає цікавий смак. Але я трохи змінила рецепт, і сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати "пемпек" з двох видів риби з червоним і зеленим луком, без рибної шкіри. Блюдо оригінальне, трохи гоструваті, за рахунок великої кількості цибулі та часнику, НЕ запевняю вас, дуже смачне. Спробуйте!
- Філе скумбрії - 1 кілограм
- Борошно - 500 грам
- Крижана вода - 25 грам
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Часник - 9 зубчиків
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Лук порей червоний - 2 штуки
Видаліть кістки з філе скумбрії, перекрутити в фарш.
Цибуля, часник і зелену цибулю почистіть і дрібно наріжте. Додайте їх в фарш разом з борошном, сіллю і холодною водою.
Замісити однорідний фарш. З нього сформуйте котлетки.
Обсмажте котлетки з обох боків до золотистого кольору на рослинній олії.
Перед подачею до столу, викладіть котлетки на паперову серветку, щоб скло зайве масло. Смачного!