Котлетки «Пемпек» з двома видами лука 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Котлетки "пемпек" з двома видами лука - просто смакота для любителів риби. Такі котлетки готуються з жирної скумбрії, в фарш додається цибуля: червоний і зелений одночасно.
Котлетки "пемпек" з двома видами - лука це національне блюдо Індонезії. У рибний фарш додається велика кількість борошна і котлети більше схожі на рибні пампушки, обсмажені у фритюрі. У класичний рецепт потрібно додавати рибну шкуру, це надає цікавий смак. Але я трохи змінила рецепт, і сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати "пемпек" з двох видів риби з червоним і зеленим луком, без рибної шкіри. Блюдо оригінальне, трохи гоструваті, за рахунок великої кількості цибулі та часнику, НЕ запевняю вас, дуже смачне. Спробуйте! 
- Філе скумбрії - 1 кілограм
 - Борошно - 500 грам
 - Крижана вода - 25 грам
 - Масло рослинне - 1 Склянка
 - Сіль - 2 чайних ложки
 - Часник - 9 зубчиків
 - Зелена цибуля - 1 пучок
 - Лук порей червоний - 2 штуки
 

Видаліть кістки з філе скумбрії, перекрутити в фарш.

Цибуля, часник і зелену цибулю почистіть і дрібно наріжте. Додайте їх в фарш разом з борошном, сіллю і холодною водою.

Замісити однорідний фарш. З нього сформуйте котлетки.

Обсмажте котлетки з обох боків до золотистого кольору на рослинній олії.

Перед подачею до столу, викладіть котлетки на паперову серветку, щоб скло зайве масло. Смачного!