Рецепт Котлетки «Пемпек» з двома видами лука фото

Котлетки «Пемпек» з двома видами лука
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Котлетки"Пемпек" з двома видами лука - просто смакота для любителів риби. Такі котлетки готуються з жирної скумбрії, в фарш додається цибуля: червоний і зелений одночасно.

Опис приготування:

Котлетки"Пемпек" з двома видами - лука це національне блюдо Індонезії. У рибний фарш додається велика кількість борошна і котлети більше схожі на рибні пампушки, обсмажені у фритюрі. У класичний рецепт потрібно додавати рибну шкуру, це надає цікавий смак. Але я трохи змінила рецепт, і сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати"Пемпек" з двох видів риби з червоним і зеленим луком, без рибної шкіри. Блюдо оригінальне, трохи гоструваті, за рахунок великої кількості цибулі та часнику, НЕ запевняю вас, дуже смачне. Спробуйте!

  • Філе скумбрії - 1 кілограм
  • Борошно - 500 грам
  • Крижана вода - 25 грам
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Часник - 9 зубчиків
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Лук порей червоний - 2 штуки
котлетки
Видаліть кістки з філе скумбрії, перекрутити в фарш.
котлетки
Цибуля, часник і зелену цибулю почистіть і дрібно наріжте. Додайте їх в фарш разом з борошном, сіллю і холодною водою.
котлетки
Замісити однорідний фарш. З нього сформуйте котлетки.
котлетки
Обсмажте котлетки з обох боків до золотистого кольору на рослинній олії.
котлетки
Перед подачею до столу, викладіть котлетки на паперову серветку, щоб скло зайве масло. Смачного!

Схожі рецепти