Рецепт Равіолі з трьома видами сиру фото

Равіолі з трьома видами сиру
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Рікотта , Пармезан
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби , Равіолі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Равіолі з трьома видами сиру - відмінне блюдо італійської кухні, яке люблять і знають у всьому світі. Тонке ніжне тісто з соковитою начинкою з трьох видів сиру надзвичайно смачно і дуже вишукано.

Опис приготування:

Равіолі - це вид італійської пасти, маленькі пельмені з різноманітними начинками. Равіолі готують з прісного тіста, надаючи їм різноманітні форми: квадрат, півмісяць або овал. Тільки італійці знають, як приготувати равіолі так, що від них неможливо відірватися. Я пропоную італійський рецепт равіолі з трьома видами сиру, дуже ніжне і вишукане блюдо. В основі начинки м'яка рикотта, а доповнюють його пармезан і чеддер. До равіолі подають різноманітні соуси і підливи. Смачного!

  • Борошно - 375 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 4 штуки(2 в тісто і 2 в начинку)
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Rikotta - 400 грам
  • Чеддер - 150 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
равіолі з трьома видами сиру - фото крок 1
Рікотту розімніть вилкою.
равіолі з трьома видами сиру - фото крок 2
Натирайте чеддер і пармезан, додайте до Рікотту. Додайте два яйця, щіпку солі і чорний перець.
равіолі з трьома видами сиру - фото крок 3
Розмішайте все до однорідності, накрийте плівкою і відправте в холодильник.
равіолі з трьома видами сиру - фото крок 4
Для тесту змішайте два яйця, сіль, оливкова олія, Пристрасть і вода. Замісити однорідне тісто. Місіть тісто хвилин 10-15, щоб воно стало м'яким і еластичним.
равіолі з трьома видами сиру - фото крок 5
Тісто розкачати дуже тонко, за допомогою склянки виріжте кружечки.
равіолі з трьома видами сиру - фото крок 6
На кожен гурток викладіть ложку начинку, кінець кліпу.
равіолі з трьома видами сиру - фото крок 7
За допомогою вилки надайте равіолі красиву спідничку.
равіолі з трьома видами сиру - фото крок 8
Проробіть таку з усіма іншими равіолі.
равіолі з трьома видами сиру - фото крок 9
Відваріть равіолі в підсоленій воді 5-6 хвилин. І відразу подавайте до столу з соусом або просто з вершковим маслом.

Схожі рецепти