Равіолі з трьома видами сиру
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі з трьома видами сиру - відмінне блюдо італійської кухні, яке люблять і знають у всьому світі. Тонке ніжне тісто з соковитою начинкою з трьох видів сиру надзвичайно смачно і дуже вишукано.
Равіолі - це вид італійської пасти, маленькі пельмені з різноманітними начинками. Равіолі готують з прісного тіста, надаючи їм різноманітні форми: квадрат, півмісяць або овал. Тільки італійці знають, як приготувати равіолі так, що від них неможливо відірватися. Я пропоную італійський рецепт равіолі з трьома видами сиру, дуже ніжне і вишукане блюдо. В основі начинки м'яка рикотта, а доповнюють його пармезан і чеддер. До равіолі подають різноманітні соуси і підливи. Смачного!
- Борошно - 375 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 4 штуки(2 в тісто і 2 в начинку)
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Вода - 120 мілілітрів
- Rikotta - 400 грам
- Чеддер - 150 грам
- Пармезан - 100 грам
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
Рікотту розімніть вилкою.
Натирайте чеддер і пармезан, додайте до Рікотту. Додайте два яйця, щіпку солі і чорний перець.
Розмішайте все до однорідності, накрийте плівкою і відправте в холодильник.
Для тесту змішайте два яйця, сіль, оливкова олія, Пристрасть і вода. Замісити однорідне тісто. Місіть тісто хвилин 10-15, щоб воно стало м'яким і еластичним.
Тісто розкачати дуже тонко, за допомогою склянки виріжте кружечки.
На кожен гурток викладіть ложку начинку, кінець кліпу.
За допомогою вилки надайте равіолі красиву спідничку.
Проробіть таку з усіма іншими равіолі.
Відваріть равіолі в підсоленій воді 5-6 хвилин. І відразу подавайте до столу з соусом або просто з вершковим маслом.