Чіпси з лука
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з нескладними і цікавими закусками хочу запропонувати вам додати цей класний рецепт. Хрусткі, пікантні і оригінальні чіпси стануть чудовою ідеєю для пікніка або перекусу до пива
Покажу, як приготувати чіпси з лука, запечені в духовці. Подвійна паніровка робить їх приголомшливо хрусткими зовні і дуже м'якими всередині. Вони легко можуть замінити традиційний картопля, так що раджу обов'язково повторити рецепт будинку.
- Білки - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль і спеції - За смаком
1. Цибулю очистіть і наріжте спочатку навпіл, а потім на 6 частин. Акуратно розділіть на ось такі скибочки.
2. Збийте трохи білки.
3. У невелику мисочку всипте борошно і додайте спеції за смаком. В окремій мисочці змішайте зі спеціями панірувальні сухарі.
4. Викладіть цибулю спочатку в борошно.
5. Після в білок.
6. І обваляйте в панірувальних сухарях.
7. Викладіть заготовки на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
8. Запікайте хвилин 20 до румяности. Відразу ж подавайте до столу, доповнивши улюбленим соусом до смаку.
Смачного!
Смачного!