Рецепт Мармелад з лука фото

Мармелад з лука
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Десерти , Мармелад
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні я розповім вам рецепт мармеладу з лука. Що, вам не здалося - дійсно, мармелад з лука! Готується він з коричневим цукром і виходить дуже смачним. Спробуйте самі

Опис приготування:

Приготувати мармелад з лука просто, а здивує він і вас і ваших гостей! Ви можете подавати його з м'ясом, з рибою і навіть до чаю. Універсальне блюдо, можна сказати! У цибулі міститься багато вітамінів, він є натуральним антиоксидантом і зміцнить ваш імунітет. У сирому вигляді цибулю гіркий, але в якості мармеладу - смачний і навіть солодкий. Бажаю вам приємного апетиту!

  • Цибуля - 4 штуки (цибулини середнього розміру.)
  • Коричневий цукор - 50-60 грам
  • Бальзамічний оцет - 50 мілілітрів
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
мармелад з лука - фото крок 1
Наріжте кільцями цибулю.
мармелад з лука - фото крок 2
Налийте на сковороду оливкове масло і викладіть весь лук. Смажити цибулю, постійно помішуючи, потрібно 30-40 хвилин.
мармелад з лука - фото крок 3
У процесі смаження додайте до цибулі коричневий цукор і бальзамічний оцет, приправити сіллю. Все добре перемішайте і продовжуйте смажити. Лук повинен вийде коричневого кольору.
мармелад з лука - фото крок 4
Спробуйте:) Мармелад з лука готовий! Насолоджуйтесь:)

Схожі рецепти