Мармелад з лука
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам рецепт мармеладу з лука. Що, вам не здалося - дійсно, мармелад з лука! Готується він з коричневим цукром і виходить дуже смачним. Спробуйте самі
Приготувати мармелад з лука просто, а здивує він і вас і ваших гостей! Ви можете подавати його з м'ясом, з рибою і навіть до чаю. Універсальне блюдо, можна сказати! У цибулі міститься багато вітамінів, він є натуральним антиоксидантом і зміцнить ваш імунітет. У сирому вигляді цибулю гіркий, але в якості мармеладу - смачний і навіть солодкий. Бажаю вам приємного апетиту!
- Цибуля - 4 штуки (цибулини середнього розміру.)
- Коричневий цукор - 50-60 грам
- Бальзамічний оцет - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
Наріжте кільцями цибулю.
Налийте на сковороду оливкове масло і викладіть весь лук. Смажити цибулю, постійно помішуючи, потрібно 30-40 хвилин.
У процесі смаження додайте до цибулі коричневий цукор і бальзамічний оцет, приправити сіллю. Все добре перемішайте і продовжуйте смажити. Лук повинен вийде коричневого кольору.
Спробуйте:) Мармелад з лука готовий! Насолоджуйтесь:)