Рецепт Діп з сиру і бекону фото

Діп з сиру і бекону
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
Фуршет
Соуси , Солоне
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Раз в тиждень ми збираємося з друзями на вечірні посиденьки. Для таких випадків я готую різні закуски і напої. Без сиру не обходиться ніколи! Цього разу я приготувала сирний дип. Читайте!

Опис приготування:

Цього разу я дізналася про те, як приготувати дип з сиру і бекону. Якщо ви не знаєте, занурити - це вид соусу, в який умочують хліб або коржі, наприклад. Спробуйте це смачне і оригінальне блюдо!

  • Бекон - 80 грам
  • Ріпчаста цибуля - 75 грам
  • Вершковий сир - 110 грам
  • Чеддер - 100 грам
  • Пиво - 120 мілілітрів
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Каєнський перець - За смаком
діп з сиру і бекону - фото крок 1
Бекон дрібно наріжте і обсмажте до хрусткої скоринки. 1 ст. Ложку залиште на сковороді, а решті бекон викладіть на тарілку.
діп з сиру і бекону - фото крок 2
Надішліть в сковороду дрібно нарізану цибулю. Обсмажте до м'якості. Потім додайте гірчицю, перемішайте. Влийте пиво і тушкуйте до випаровування рідини.
діп з сиру і бекону - фото крок 3
Влийте в сковороду молоко. Проваріть суміш, помішуючи, 2 хвилини. Додайте вершковий сир, повністю розтопіть його. В кінці натріть Чеддер і поверніть бекон. Трохи сиру залиште для подачі.
діп з сиру і бекону - фото крок 4
Отриману масу перелийте в форму для запікання і готуйте в духовці при 190 градусах 12 хвилин.
діп з сиру і бекону - фото крок 5
Доповніть готовий дип сиром, що залишився і беконом. Подавайте теплим. Приємною дегустації!

Схожі рецепти