Діп з сиру і бекону
(покроковий рецепт з фото)
Раз в тиждень ми збираємося з друзями на вечірні посиденьки. Для таких випадків я готую різні закуски і напої. Без сиру не обходиться ніколи! Цього разу я приготувала сирний дип. Читайте!
Цього разу я дізналася про те, як приготувати дип з сиру і бекону. Якщо ви не знаєте, занурити - це вид соусу, в який умочують хліб або коржі, наприклад. Спробуйте це смачне і оригінальне блюдо!
- Бекон - 80 грам
- Ріпчаста цибуля - 75 грам
- Вершковий сир - 110 грам
- Чеддер - 100 грам
- Пиво - 120 мілілітрів
- Молоко - 180 мілілітрів
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Каєнський перець - За смаком
Бекон дрібно наріжте і обсмажте до хрусткої скоринки. 1 ст. Ложку залиште на сковороді, а решті бекон викладіть на тарілку.
Надішліть в сковороду дрібно нарізану цибулю. Обсмажте до м'якості. Потім додайте гірчицю, перемішайте. Влийте пиво і тушкуйте до випаровування рідини.
Влийте в сковороду молоко. Проваріть суміш, помішуючи, 2 хвилини. Додайте вершковий сир, повністю розтопіть його. В кінці натріть Чеддер і поверніть бекон. Трохи сиру залиште для подачі.
Отриману масу перелийте в форму для запікання і готуйте в духовці при 190 градусах 12 хвилин.
Доповніть готовий дип сиром, що залишився і беконом. Подавайте теплим. Приємною дегустації!