Діп з квасолі і часнику
(покроковий рецепт з фото)
Виявляється, що діпи можна зробити практично з будь-яких продуктів. Все залежить тільки від ваших уподобань. У підсумку ви повинні отримати правильну консистенцію, а інше можна міняти. Спробуйте!
Я, наприклад, розповім вам, як приготувати дип з квасолі і часнику. За рахунок бобових соус виходить дуже ситним. Додайте до цього коржі або крекери - і цілком цим можна наїстися на обід. Аромат розноситься неймовірний, а смак виходить пікантним. Але потрібно трохи підготовки.
- Квасоля біла консервована - 450 грам
- Часник - 1 штука
- Курячий бульйон - 60 мілілітрів
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Винний білий оцет - 1 Ст. Ложка
- Розмарин, гілочка - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Заздалегідь часник загорніть у фольгу і відправте в духовку. Запікайте його протягом 25 хвилин при 200 градусах. В цей час злийте воду з банки з квасолею.
2. Після цього перекладіть квасоля в блендер. Також очистіть і перекладіть туди ж часник.
3. Потім влийте бульйон, масло і оцет.
4. Інгредієнти збийте, а потім всипте листочки розмарину.
5. Подавайте дип з закусками. Смачного!