Рецепт Діп з квасолі і часнику фото

Діп з квасолі і часнику
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

Виявляється, що діпи можна зробити практично з будь-яких продуктів. Все залежить тільки від ваших уподобань. У підсумку ви повинні отримати правильну консистенцію, а інше можна міняти. Спробуйте!

Опис приготування:

Я, наприклад, розповім вам, як приготувати дип з квасолі і часнику. За рахунок бобових соус виходить дуже ситним. Додайте до цього коржі або крекери - і цілком цим можна наїстися на обід. Аромат розноситься неймовірний, а смак виходить пікантним. Але потрібно трохи підготовки.

  • Квасоля біла консервована - 450 грам
  • Часник - 1 штука
  • Курячий бульйон - 60 мілілітрів
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Винний білий оцет - 1 Ст. Ложка
  • Розмарин, гілочка - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
діп з квасолі і часнику - фото крок 1
1. Заздалегідь часник загорніть у фольгу і відправте в духовку. Запікайте його протягом 25 хвилин при 200 градусах. В цей час злийте воду з банки з квасолею.
діп з квасолі і часнику - фото крок 2
2. Після цього перекладіть квасоля в блендер. Також очистіть і перекладіть туди ж часник.
діп з квасолі і часнику - фото крок 3
3. Потім влийте бульйон, масло і оцет.
діп з квасолі і часнику - фото крок 4
4. Інгредієнти збийте, а потім всипте листочки розмарину.
діп з квасолі і часнику - фото крок 5
5. Подавайте дип з закусками. Смачного!

Схожі рецепти