Діп з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Діп з квасолі - смачне, корисне блюдо. Я його готую в пост або коли на столі обов'язково повинні бути бобові. Я пробувала його в Європі, ось вам рецепт!
Діп з квасолі - дуже гостре і калорійне блюдо. Його потрібно зовсім небагато, подавати необхідно як приправу або легку закуску. Коли я спробувала дип з квасолі, то спочатку зробила великі очі, потім відкрила рот, а на очах у мене виступили сльози. Потім я пила багато води і пива, щоб погасити вогонь у роті. Робіть дип з квасолі по своєму смаку: зменшуючи або додаючи кількість пекучого перцю. Можна замінити вершкове масло на оливкову або просто зменшити кількість масла. Успіхів і приємного апетиту!
- Вершкове масло - 100 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Селера - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Перець халапеньо - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Болгарський перець - 12 штук
- Петрушка - 12 штук (пучок)
- Сир - 100 грам
Підготувати квасоля.
У глибокій сковороді розтопити масло і обсмажувати хвилини цибулю, часник, селера. Додати перець чилі, халапеньо, половину квасолі. Смажити 3 хвилини.
Додати сир, заважайте до повного його розчинення, приправити сіллю, поперчіть і всю масу відправте в блендер.
Додайте в масу, що залишилася квасоля і нарізаний дрібно болгарський перець.
Смачного!