Рецепт Діп з квасолі фото

Діп з квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Соуси
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Діп з квасолі - смачне, корисне блюдо. Я його готую в пост або коли на столі обов'язково повинні бути бобові. Я пробувала його в Європі, ось вам рецепт!

Опис приготування:

Діп з квасолі - дуже гостре і калорійне блюдо. Його потрібно зовсім небагато, подавати необхідно як приправу або легку закуску. Коли я спробувала дип з квасолі, то спочатку зробила великі очі, потім відкрила рот, а на очах у мене виступили сльози. Потім я пила багато води і пива, щоб погасити вогонь у роті. Робіть дип з квасолі по своєму смаку: зменшуючи або додаючи кількість пекучого перцю. Можна замінити вершкове масло на оливкову або просто зменшити кількість масла. Успіхів і приємного апетиту!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Селера - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець халапеньо - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Болгарський перець - 12 штук
  • Петрушка - 12 штук (пучок)
  • Сир - 100 грам
діп з квасолі - фото крок 1
Підготувати квасоля.
діп з квасолі - фото крок 2
У глибокій сковороді розтопити масло і обсмажувати хвилини цибулю, часник, селера. Додати перець чилі, халапеньо, половину квасолі. Смажити 3 хвилини.
діп з квасолі - фото крок 3
Додати сир, заважайте до повного його розчинення, приправити сіллю, поперчіть і всю масу відправте в блендер.
діп з квасолі - фото крок 4
Додайте в масу, що залишилася квасоля і нарізаний дрібно болгарський перець.
діп з квасолі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти