Діп з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите авокадо, також як люблю його я, то цей рецепт для вас! Діп з авокадо це відмінна ідея для вечірки, він з успіхом замінює висококалорійне вершкове масло. Смачно, гостро, недавно!
Приготувати дип з авокадо простіше простого, якщо у вас є блендер. Але авокадо повинен бути стиглим. Коли вибираєте авокадо, то злегка натисніть на нього, плід повинен бути м'яким. Якщо авокадо твердий, то покладіть його, він поспіє за пару днів. Вживати незрілий авокадо я не раджу, це не смачно. Діп з авокадо можна зробити напередодні. Лимонний сік і перець буде хорошим консервантом, тільки щільно закрийте контейнер з діпом. Успіхів і приємного апетиту!
- Авокадо - 2 штуки
- Крем - 12 склянок
- Кінза свіжа - 12 склянок
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Перець гострий - 1 штука
Приготувати продукти.
Авокадо почистити, з лимона вичавити сік.
У блендер скласти авокадо, сметану, зелень, нарізаний перець, лимонний сік.
Всі інгредієнти добре подрібнити до однорідної маси.
Подати з чіпсами або тостами.