Діп з грецького йогурту
(покроковий рецепт з фото)
Люблю я ввечері з чоловіком сісти за перегляд якогось фільму. І без закусок до такого заходу не обійтися. Часто готую щось сама. Наприклад, роблю соус. Сьогодні зупинилася на цьому.
Для даного варіанту підійдуть різні закуски: крекери, тако або солоні чіпси. А ще краще поєднуються хрусткі овочі: огірки, морква або селера. Добре, що відразу виходить великий обсяг, адже соус дуже смачний. Ви переконаєтеся в цьому, коли дізнаєтеся, як приготувати дип з грецького йогурту.
- Грецький йогурт - 480 мілілітрів
- Волоський горіх - 75 грам
- Кріп - 3 штуки (гілочка)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. В міксер або блендер викладіть всі інгредієнти. Попередньо зелень кропу відокремте від гілок, видаливши їх. Кілька горішків залиште для прикраси.
2. Збийте соус протягом 60 секунд.
3. Подавайте дип з овочами або крекерами. Додайте зверху шматочки горіхів. Приємною дегустації!