Простий рецепт грецького салату
(покроковий рецепт з фото)
Я покажу вам простий рецепт грецького салату. Готувати його будемо в скляній баночці. Це дуже зручно і швидко. Ідеальний варіант, щоб взяти його з собою на роботу для перекусу.
Для приготування заправки (грецького соусу) змішайте 30 мл оливкової олії, 2 ст. Ложки червоного винного оцту, сік одного лимона, 2 подрібнених зубчики часнику, сушений орегано, сіль і перець за смаком. Все це має постояти хвилин 10, щоб соус вийшов ароматним. Ось і весь секрет
- Грецький соус - 2 Ст. Ложки (рецепт - в інструкції )
- Оливки - 8-10 штук
- Перець болгарський - 0, 25 штуки
- Помідори - 1 штука
- Огірок - 0, 5 штуки
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Фета - 50 грам
- Ромен - 2 штуки(2-3 список)
Підготуйте баночку. Ідеально підійде Maison Jar або будь-яка інша.
Помийте і наріжте помідори, огірок, перець. Поріжте фету кубиком, цибуля - півкільцями. Покладіть все в баночку: оливки, помідори, перець, огірок, цибуля, сир, Ромен.
Налийте заправку і дуже щільно закрутіть баночку. Щоб шари не змішувалися, овочі злегка утрамбуйте.
Ну ось, все готово. Перед вживанням потрясіть баночку, щоб соус перемішався з овочами.