Какао з шоколадного сиропу
(покроковий рецепт з фото)
Кращий напій для дітей в холодний зиязикай день - це какао. У ньому немає кофеїну, тому напій дозволений дітям і корисний багатьом дорослим. Підкажу, як приготувати какао з шоколадного сиропу.
Шоколадний сироп готують на основі какао, потім змішують з молоком і подають до столу. Сам сироп ви можете купити, але можете зробити і самостійно, в цьому рецепті представлений останній варіант. Готовий сироп можете зберігати в холодильнику. Якщо готуєте дітям, додайте більше цукру, а для дорослих можете прикрасити його чорним шоколадом і насолоджуватися.
- Вода - 1/3 склянки
- Какао - 1/3 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Кленовий сироп - 0, 5 склянки
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Порошок для приготування «Еспрессо» - 0, 5 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Склянка
1. У сотейник додайте какао, щіпку солі. Доведіть в окремій ємності воду до кипіння, влийте її до какао.
2. Гарненько розмішайте суміш віночком і залиште на 5 хвилин.
3. Наполягати сироп klenovиy (можна замінити його рідким медом), додайте ваніль і порошок для «Еспрессо», ще раз все перемішайте.
4. Перелийте сироп в банку, він вже готовий. Зберігайте його в холодильнику.
5. У сотейнику доведіть молоко до кипіння (до появи дрібних бульбашок). Додайте до молока 2 столові ложки отриманого сиропу і гарненько розмішайте.
6. Подавайте какао відразу ж після приготування.