Рецепт Корж для шоколадного торта «Зебра» фото

Корж для шоколадного торта «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Тісто, Молочні продукти, Какао
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Торти

Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати шоколадний торт "зебра" . Це смачно, ніжно, а виглядає при подачі неймовірно красиво, апетитно і святково. Гарний для домашнього свята.

Я із задоволенням вам розповім все секрети приготування такого приголомшливо смачного варіанти випічки. Це простіше, ніж може здатися. Всього-то потрібно додати в основу з тестом шоколадний крем. Такий пиріг - приголомшлива основа для майбутнього тортика. Приготуйте улюблений крем - і десерт готовий!

  • Яйця - 4 штуки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Борошно - 2 склянки
  • Шоколадна крихта - 1 Склянка
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Склянка(+1 ст. Л.)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
корж для шоколадного торта
1. Приготуємо тісто: окремо змішаємо борошно і розпушувач, а в іншій ємності розм'якшене масло перетираємо з цукром. Туди ж додамо яйця і молоко, перемішаємо, а потім введемо і борошняну суміш.
корж для шоколадного торта
2. Окремо змішаємо 3 ст. L. Какао і 1 ложку сахара. Вливаємо до них 50 мл молока і додаємо шоколадну крихту. Дуже ретельно перемішати, можна навіть підігріти, щоб текстура стала однорідною.
корж для шоколадного торта
3. Testo частка на дві частини. Одну з них змішаємо з нашої шоколадною сумішшю. Тепер по ложці-дві виливаємо тісто на деко, чергуючи шари.
корж для шоколадного торта
4. Випікати такий пиріг-основу треба 50 хвилин при 180 градусах в духовці.
корж для шоколадного торта
5. І ось наш пиріг готовий! Смачного!

Схожі рецепти