Корж для шоколадного торта «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати шоколадний торт "зебра" . Це смачно, ніжно, а виглядає при подачі неймовірно красиво, апетитно і святково. Гарний для домашнього свята.
Я із задоволенням вам розповім все секрети приготування такого приголомшливо смачного варіанти випічки. Це простіше, ніж може здатися. Всього-то потрібно додати в основу з тестом шоколадний крем. Такий пиріг - приголомшлива основа для майбутнього тортика. Приготуйте улюблений крем - і десерт готовий!
- Яйця - 4 штуки
- Вершкове масло - 200 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 2 склянки
- Шоколадна крихта - 1 Склянка
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Склянка(+1 ст. Л.)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Приготуємо тісто: окремо змішаємо борошно і розпушувач, а в іншій ємності розм'якшене масло перетираємо з цукром. Туди ж додамо яйця і молоко, перемішаємо, а потім введемо і борошняну суміш.
2. Окремо змішаємо 3 ст. L. Какао і 1 ложку сахара. Вливаємо до них 50 мл молока і додаємо шоколадну крихту. Дуже ретельно перемішати, можна навіть підігріти, щоб текстура стала однорідною.
3. Testo частка на дві частини. Одну з них змішаємо з нашої шоколадною сумішшю. Тепер по ложці-дві виливаємо тісто на деко, чергуючи шари.
4. Випікати такий пиріг-основу треба 50 хвилин при 180 градусах в духовці.
5. І ось наш пиріг готовий! Смачного!