Простий рецепт шоколадного торта
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати шоколадний рецепт простим рецептом. Ваші домочадці безсумнівно полюблять його, а гості будуть в захваті, коли скуштують ласощі.
Торт, приготований за цим рецептом, стане вашим фаворитом, адже готується він легко і просто. Ідеально підійде до чаю і кави. Зверху тортик можна полити шоколадною глазур'ю, буде виглядати дуже ефектно!
- Яйця - 5 штук (для тіста )
- Борошно пшеничне - 125 грам
- Цукор - 125 грам
- Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
- Згущене молоко - 400 грам (для крему )
- Какао-порошок - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Рослинна олія - 10 грам
- Цукор - 75 грам (для сиропу )
- Вода - 75 мілілітрів
- Коньяк - 20 мілілітрів
1
Для того, щоб приготувати смачний шоколадний торт з кремом, необхідно в окремій ємності збити яйця і цукор. Збиваємо до тих пір, поки суміш не стане пишною і білою.
2
Окремо змішуємо просіяне борошно і какао-порошок, потім поступово додаємо цю суміш в яєчну піну. Ретельно перемішуємо. Тісто для торта готове.
3
Духовку необхідно попередньо розігріти до 180 градусів. Тісто виливаємо в форму для випікання і печемо до готовності.
4
Тим часом готуємо крем для торта. Для цього необхідно змішати згущене молоко, розм'якшене вершкове масло, какао і рослинне масло. Ретельно все перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.
5
Бісквіт охолодити і розрізаємо на три частини. Кожен корж необхідно змастити кремом. Після того, як все коржі будуть змащені і складені в один торт, необхідно змастити верх і боки торта кремом. Зверху можна прикрасити крихтою з бісквіту, або рубаними горіхами. Тортик потрібно буде відправити на годину в холодильник, щоб він встиг просочитися. Смачного!