Рецепт Рецепт шоколадного бісквіта для торта фото

Рецепт шоколадного бісквіта для торта
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Борошно , Молочні продукти , Какао , Яйця , Вершкове масло
Рецепти для схуднення
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Більшість обожнюють шоколад, саме тому величезною популярністю користуються саме шоколадні торти (коржі, крем, глазур). Розповім вам рецепт шоколадного бісквіта для торта, мого улюбленого.

Опис приготування:

Правильний бісквіт - це основа гарної випічки. Він повинен бути повітряний, м'який, ніжний, соковитий. Для початківця кухаря зробити хороший бісквіт дуже складно, потрібно правильно збивати яйця і в правильному порядку вводити всі інгредієнти. Дотримуючись всіх інструкцій даного рецепта, ви створите відмінну випічку.

  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Борошно - 3/4 склянки
  • Какао - 1/4 склянки
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
1
Яйця заздалегідь дістаньте з холодильника, використовуйте яйця тільки кімнатної температури.
2
Викладіть яйця в суху чашу міксера, додайте сіль і збивайте віночком до утворення пінистої маси.
3
Не зупиняйтеся і повільно вводите цукровий пісок, збивайте близько 10 хвилин, щоб вміст чаші набуло світлий жовтий колір і збільшилася в обсязі.
4
Борошно і какао просійте в одну миску, додайте розпушувач. Всипте в чашу міксера половину отриманої суміші і добре перемішайте.
5
Напишіть останню частину і ще раз перемішайте. Як тільки все крупинки розчинилися і тісто набуло гладку консистенцію, вимкніть міксер.
6
Розтопити вершкове масло і влийте його в тісто, перемішайте лопаткою.
7
Форму застеліть фольгою або пергаментом і змастіть вершковим маслом, вилийте приготоване тісто.
8
Випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці 20 хвилин, потім дістаньте форму і не діставайте з неї бісквіт ще 10 хвилин.
9
Потім дістаньте бісквіт і викладіть його на решітку до повного охолодження, розріжте корж і використовуйте для приготування десерту, наприклад, прошаруй його варенням.

Схожі рецепти