Корж для торта
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб зробити торт, не обов'язково дотримуватися певного рецепту. Можна окремо спекти коржі, зробити будь-який крем і помадку для верху. Пропоную рецепт, як приготувати корж для торта.
Приготовлені за таким рецептом коржі виходять пишними і апетитними. З них згодом можна зробити смачний тортик на день народження або за будь-якого іншого приводу. Такі коржі можна перемазати сметанним, заварним кремами, а також варенням або згущеним молоком. Головне, щоб торт як слід просочився.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 130 грам
- Борошно - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
1. У каструлю або сотейник вбиваємо яйця, перемішуємо і відправляємо на слабкий вогонь. Всипаємо цукор і кілька хвилин прогріваємо, помішуючи до повного розчинення цукрового піску. Переливаємо отримане в миску, змішуємо на високій швидкості близько десяти хвилин (в змішувачі допомоги).
2. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем. Порційно всипаємо борошно до яєць, акуратно перемішуємо лопаткою.
3. Форму для випічки застилає пергаментним папером. Переливаємо в неї густе тісто і відправляємо все в розігрітий до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Готовий корж залишаємо остигати, для торта розрізаємо його на 2-3 частини і змащуємо улюбленим кремом.