Рецепт Корж для торта фото

Корж для торта
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Тісто
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 1
Час приготування: 35 хв.

Для того щоб зробити торт, не обов'язково дотримуватися певного рецепту. Можна окремо спекти коржі, зробити будь-який крем і помадку для верху. Пропоную рецепт, як приготувати корж для торта.

Опис приготування:

Приготовлені за таким рецептом коржі виходять пишними і апетитними. З них згодом можна зробити смачний тортик на день народження або за будь-якого іншого приводу. Такі коржі можна перемазати сметанним, заварним кремами, а також варенням або згущеним молоком. Головне, щоб торт як слід просочився.

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 130 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
корж для торта - фото крок 1
1. У каструлю або сотейник вбиваємо яйця, перемішуємо і відправляємо на слабкий вогонь. Всипаємо цукор і кілька хвилин прогріваємо, помішуючи до повного розчинення цукрового піску. Переливаємо отримане в миску, змішуємо на високій швидкості близько десяти хвилин (в змішувачі допомоги).
корж для торта - фото крок 2
2. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем. Порційно всипаємо борошно до яєць, акуратно перемішуємо лопаткою.
корж для торта - фото крок 3
3. Форму для випічки застилає пергаментним папером. Переливаємо в неї густе тісто і відправляємо все в розігрітий до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Готовий корж залишаємо остигати, для торта розрізаємо його на 2-3 частини і змащуємо улюбленим кремом.

Схожі рецепти