Корж для піци з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви стежите за кожною з'їденої калорій, це зовсім не привід відмовлятися від піци Дуже класну, а головне корисну і дієтичну ідею я якраз хочу вам підказати. Запам'ятовуйте і повторіть!
Погляньте, як приготувати корж для піци з цвітної капусти. В основу ви також можете додати за смаком часник, сир, спеції. Це чудова альтернатива дріжджового тесту, на мій погляд. Сам процес абсолютно нескладний. А вже з начинкою ви можете експериментувати нескінченно
- Кольорова капуста - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Сир - 100 грам
1. Капусту вимийте, обсушити і розділіть на суцвіття. Подрібніть в блендері або комбайні. Надішліть в мікрохвильовку на 4 хвилини.
2. Викладіть готову капусту на чистий рушник, загорніть і остудіть трохи. Після добре відіжміть зайву воду через рушник.
3. У остигнула трохи капусту вбийте яйце, додайте тертий сир і спеції за смаком. Ретельно перемішайте до однорідності. Ось така основа у нас вийшла.
4. Викладіть на пергамент, трохи змащене маслом, і розрівняйте. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин, щоб корж зарум'яниться.
5. Після змастіть корж соусом, доповніть начинкою і сиром. Надішліть знову в духовку і запікайте піцу ще хвилин 5-7.
Смачного!
Смачного!