Рецепт Корж для пирога без глютена фото

Корж для пирога без глютена
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Тісто
Без глютену
На полуденок, На сніданок
Випічка, Пироги

Якщо в пошуку нових рецептів вас цікавить відсутність глютену, то обов'язково зверніть увагу на цей нескладний і дуже класний варіант тесту для домашньої випічки. Рекомендую взяти на замітку!

Хочу показати вам, як приготувати корж для пирога без глютену легко і просто. Особливо зручно використовувати техніку для замісу. Готове тісто мінімум на пару годин рекомендую відправити в холодильник перед випічкою, щоб воно відпочило. Начинка може бути абсолютно будь-який: і солодкої, і несолодкої.

  • Пшоняна борошно - 2.5 склянки
  • Крохмаль тапиоки - 1/2 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Ксантанова камедь - 1.5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 220 грам
  • Вода - 6-8 Ст. Ложок
  • Рисове борошно - 2-3 Ст. Ложок (для присипки)
корж для пирога без глютена - фото крок 1
1. У чашу комбайна всипте борошно, крохмаль, цукор, сіль. Додайте ксантанову камедь і нарізане кубиками вершкове масло.
корж для пирога без глютена - фото крок 2
2. Подрібніть все до утворення крихти. Перекладіть в глибоку миску і влийте потроху крижану воду.
корж для пирога без глютена - фото крок 3
3. Присипте лист пергаменту рисовим борошном. Викладіть тісто, знову присипте борошном, зверху покладіть ще лист пергаменту.
корж для пирога без глютена - фото крок 4
4. Акуратно розкачайте. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде 2 небольших коржа.
корж для пирога без глютена - фото крок 5
5. Перекладіть тісто в форму і приберіть в холодильник. Ось такий корж для пирога без глютену у мене вийшов.

Схожі рецепти