Корж з печива без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Будь-якому торту або чізкейк потрібна надійна основа у вигляді коржа. Пропоную хороший рецепт приготування коржа з печива без випічки, просто робимо корж і заморожуємо його в холодильнику.
Перед вами простий рецепт приготування коржа з печива без випічки. Корж дуже легко готується і стане прекрасною основою для торта або чизкейка будь-якої складності. Готовий корж поміщається в холодильник на 30 хвилин, через півгодини з ним уже можна працювати. Думаю, у вас не виникне труднощів, хай щастить!
- Печиво - 2 штуки (пачки)
- Желатин - 10 грам
- Вода - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
Замочіть желатин в 1/2 склянки теплої води на 25 хвилин.
Тим часом подрібнюємо в блендері печиво.
Змішуємо з розм'якшеним вершковим маслом (найкраще зробити це руками).
Промаслені печиво викладаємо у форму, роблячи невеликі бортики (для майбутньої начинки). Зберігати в холодильнику, через 30 хвилин майже!