Рецепт Корж з печива без випічки фото

Корж з печива без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло , Желатин
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 50 хв.

Будь-якому торту або чізкейк потрібна надійна основа у вигляді коржа. Пропоную хороший рецепт приготування коржа з ​​печива без випічки, просто робимо корж і заморожуємо його в холодильнику.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування коржа з ​​печива без випічки. Корж дуже легко готується і стане прекрасною основою для торта або чизкейка будь-якої складності. Готовий корж поміщається в холодильник на 30 хвилин, через півгодини з ним уже можна працювати. Думаю, у вас не виникне труднощів, хай щастить!

  • Печиво - 2 штуки (пачки)
  • Желатин - 10 грам
  • Вода - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 100 грам
корж з печива без випічки - фото крок 1
Замочіть желатин в 1/2 склянки теплої води на 25 хвилин.
корж з печива без випічки - фото крок 2
Тим часом подрібнюємо в блендері печиво.
корж з печива без випічки - фото крок 3
Змішуємо з розм'якшеним вершковим маслом (найкраще зробити це руками).
корж з печива без випічки - фото крок 4
Промаслені печиво викладаємо у форму, роблячи невеликі бортики (для майбутньої начинки). Зберігати в холодильнику, через 30 хвилин майже!

Схожі рецепти