Рецепт Корж для піци фото

Корж для піци
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Борошно, Фрукти, Лимон
Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Піца

Я рідко готую піцу, так як боюся працювати з тестом. Але з цим рецептом, як приготувати корж для піци без дріжджів, у мене все вийшло з першого разу. І це було навіть несподівано після багатьох невдач.

Якщо таке тісто ви не будете використовувати відразу, то поставте його в холодильник, укритим фольгою. Так воно збережеться дня 2. А для більш тривалого зберігання заморозьте тісто. Готувати з нього можна буде ще цілий місяць.

Випікайте тісто до легкої золотистої в духовці при 180 градусах.

  • Борошно пшеничне - 300-315 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 120 мілілітрів(+/- 2-3 ст. Л.)
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
корж для піци - фото крок 1
Борошно просіваємо і додаємо до неї сіль і цукор.
корж для піци - фото крок 2
Потім додамо соду і розпушувач, все добре перемішати.
корж для піци - фото крок 3
Слідом йде рослинне масло.
корж для піци - фото крок 4
Далі - лимонний сік. Потім по частинах додайте воду.
корж для піци - фото крок 5
Почніть вимішувати тісто. Робіть це ретельно, хвилин 10 мінімум, у міру потреби додаючи воду. Воно повинно перестати липнути і стати дуже еластичним.
корж для піци - фото крок 6
Змастіть тісто маслом і залиште на 2 годину.
корж для піци - фото крок 7
Testo майже. Перед розкачування ще раз його вимішайте.

Схожі рецепти