Варення з персиків без сиропу
(покроковий рецепт з фото)
Запашне, смачне і ароматне варення з персиків не залишить нікого байдужим. Зварити це диво дуже просто! Із зазначених інгредієнтів виходить півтора літра персикового варення!
Це простий рецепт приготування варення з персиків без сиропу. Якщо шкурка з персиків погано знімається, складіть фрукти в миску, залийте окропом і залиште так на 3-4 хвилини. Потім злийте окріп і залийте на 3-4 хвилини холодною водою. Після цього шкурка легко зніметься з персиків. У всьому іншому не повинно виникнути труднощів. Хай щастить!
- Персики - 1 кілограм
- Цукор - 800 грам
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
Персики моєму і поділяємо на 4 частини, кісточку видаляємо.
Зніміть з персиків шкірку, а кожну часточку розріжте ще на 2-3 частини.
У каструлю засипаємо половину цукру.
Зверху кладемо персики.
На персики висипаємо цукор, що залишився і вливаємо лимонний сік.
Ми залишаємо персики з цукром на 3-4 годину, за цей час вони повинні пустити сік.
Ставимо персики на вогонь, доводимо до кипіння. Не забувайте видаляти піну.
Зніміть каструлю з вогню, залиште на 10-12 годин.
Знову доведіть до кипіння, зніміть з вогню і залиште на 10-12 годин.
Втретє доведіть до кипіння і розлийте готове варення по стерилізованим баночках.