Варення з персиків без варіння
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати персикове варення без варіння - простіше простого. Усе, що вам потрібно, - це персики, цукор і баночки для зберігання варення. Зберігається це чудове варення в холодильнику.
Це класичний рецепт приготування варення з персиків без варіння. Персики подрібнюємо за допомогою блендера або м'ясорубки, засипаємо цукром і розминаємо / перемішуємо дерев'яною лопаткою до повного розчинення цукру. Готове варення зберігайте в стерилізованих баночках в холодильнику. Хай щастить!
- Персики - 1 кілограм
- Цукор - 800 грам
Персики ретельно промийте.
Поріжте часточками, видаливши кісточки.
Персики подрібнюємо в блендері.
Кладемо в глибоку ємність і засипаємо цукром. Ретельно перемішуємо дерев'яною лопаткою до повного розчинення цукру. І так кілька разів.
Готове варення розкладіть в стерилізовані банки і закрийте кришками. Зберігайте в холодильнику. Смачного!