Варення з персиків без води
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю персикове варення і постійно його готую. Друзі, знаючи про це, занадто часто приходять пити чай з варенням. Пропоную рецепт персикового варення, звареного без додавання води.
Перед вами - простий рецепт приготування варення з персиків без води. Час приготування - приблизно добу. Варення зберігайте в темному і сухому місці, найкраще в підвалі, але можна і вдома при кімнатній температурі. Холодним зиязикам вечором варення дуже стане в нагоді, запрошуйте друзів, заварюйте чай і пригощайте всіх персиковим варенням! Гарного дня!
- Персики - 1 кілограм
- М'якоть дині - 0, 5 кілограма (очищена)
- Цукор - 1 кілограм
- Обкладинка - 1 штука (паличка)
Промийте і поріжте персики часточками, видаливши кісточки.
Помістіть персики в каструлю, засипте цукром, зверху залийте рідким динним пюре, киньте паличку кориці. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Дайте варенню охолонути, потім повторіть процедуру ще двічі.
Після третьої варіння видаляємо паличку кориці і розливаємо варення по стерильним баночках, закриваємо кришками і перевертаємо до повного охолодження. Смачного!