Варення з абрикосів без води
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати неймовірно смачне варення з абрикосів нам знадобиться всього два інгредієнти: самі абрикоси і цукор, Ну і, звичайно ж, трошки терпіння, щоб не з'їсти ці ласощі в процесі.
Я думаю, у кожної господині є свої секрети приготування варення, за допомогою яких ці ласощі виходить особливо смачним. Ну а я вважаю, що коли язик йде про варення, то тут не треба нічого вигадувати та мудрувати велосипед, адже чим менше додаткових інгредієнтів ми додамо, тим більш насиченою і яскравіше вийде смак нашого ласощі. І сьогодні я хочу розповісти вам, як закатати варення з абрикосів без води, найсмачніший і ароматний десерт на світлі. Тут ми просто засиплемо абрикоси цукром і почекаємо, поки плоди самі пустять сік, а потім зваримо їх невеликими порціями абсолютно без додавання будь-якої рідини, завдяки чому варення вийде особливо ароматне, а його смак буде максимально наближений до смаку свіжих абрикосів. І якщо вже ці сонячні фрукти вже зовсім скоро почнуть з'являтися на деревах, то цей простий рецепт варення з абрикосів без води вам, безсумнівно, стане в нагоді в найближчим часом.
- Абрикоси - 1 кілограм
- Цукор - 1, 1 кілограма