Варення з айви без води
(покроковий рецепт з фото)
Є кілька способів приготування варення з айви і кожна господині вибирає той, який здається їй найбільш вдалим. Я пропоную вам зробити варення з айви без води з насиченим яскравим смаком.
Думаю, у багатьох смак цього ароматного варення асоціюється з дитинством, у моєї бабусі це було коронна страва, яке вона старанно готувала для нас. Зараз я сама роблю варення з айви без води в домашніх умовах за бабусиним рецептом і радую цими ласощами своїх рідних. На перший погляд може здатися, що його приготування - це трудомісткий процес, але насправді, сильно напружуватися вам не доведеться, адже основна частина приготування піде без вашої безпосередньої участі. Та й в будь-якому випадку варення вийде таке смачне і ароматне, що ви ні на хвилину не пошкодуєте про витрачений час і сили, так що все, що вам зараз необхідно зробити, це уважно ознайомиться з тим, як закатати варення з айви без води.
- Айва - 1 кілограм (з тонкою шкіркою)
- Цукор - 1 кілограм