Рецепт Пісний торт «Захер» фото

Пісний торт «Захер»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Какао, Шоколад
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Торт "захер" - знаменитий на весь світ віденський торт. Він складається з шоколадного бісквіту, абрикосової прошарку і покритий шоколадною глазур'ю. Ділюся пісної версією цього торта.

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати пісний торт "захер" . Кількість інгредієнтів розраховане на форму діаметром 22 см. Замість кокосового молока можна взяти жирні кокосові вершки, тоді масло какао можна не додавати. Торт виходить дуже смачним і красивим!

  • Борошно - 340 грам
  • Вода - 380 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Масло рослинне - 170 грам
  • Какао - 40 грам
  • Крохмаль кукурудзяний - 40 грам
  • Сода - 10 грам
  • Лимонна кислота - 5 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Темний шоколад - 200 грам
  • Коксове молоко - 100 грам(17% жирності)
  • Какао масло - 10 грам
  • Абрикосовий джем - 200 грам
пісний торт
Підготуйте інгредієнти для випічки бісквіта.
пісний торт
Змішайте борошно, крохмаль, какао, ванілін і соду у великій мисці.
пісний торт
В іншій мисці з'єднайте цукор, рослинне масло і воду. Перемішайте до повного розчинення цукру.
пісний торт
Всипте сухі інгредієнти в миску. Перемішайте.
пісний торт
Перелийте тісто в форму для запікання. Випікайте бісквіт в духовці 15 хвилин при температурі 130 градусів. Потім змініть температуру на 150 градусів і випікайте до готовності. Наприклад, близько години.
пісний торт
Готовому бісквіту необхідно полежати ніч, а краще добу.
пісний торт
Ображати верхівку бісквіта, щоб він став рівним, а крихти підсушіть в духовці.
пісний торт
Розріжте бісквіт навпіл.
пісний торт
Промажьте абрикосовим джемом. Приберіть торт в холодильник на 10 хвилин.
пісний торт
Коксовий Moloko тепло, як тільки з'явиться пар - знімете з плити. Додайте дрібно порубаний шоколад, перемішайте, щоб він розчинився. Потім влийте розтоплене масло какао. Ще раз перемішайте.
пісний торт
Покрийте торт першим шаром ганаша, приберіть в холодильник на 10 хвилин. Потім другим. Краї торта прикрасьте висушеної крихтою.
пісний торт
Пісний торт "захер" готовий. Смачного!

Схожі рецепти