Курячий шніцель з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Найголовніше при приготуванні шніцеля - це не пересушити м'ясо. Тому його досить смажити лише по 2-3 хвилини з кожного боку. Результат не змусить себе чекати. Спробуйте!
До такої страви підійде будь-який гарнір. Але найкраще приготувати овочевий салат. Або ж просто подати його з овочами. Смачно, просто і швидко!
- Куряче філе - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 4-6 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - 4-6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Крем - 100 грам (для соусу)
- Майонез - 100 грам (для соусу)
- Часник - 3-4 зубчиків (для соусу)
- Мариновані огірки - 2-3 штук (для соусу)
Кожне куряче філе розріжте акуратно всередині поперек на 2 частини. Кожну частину трохи відбийте.
Підготуйте 3 чашки. Одну чашу з борошном, другу з панірувальними сухарями, а в третій змішайте яйця, сіль і спеції.
Умочіть відбите м'ясо в борошно, потім в яйце і в сухарі.
Умочіть відбите м'ясо в борошно, потім в яйце і в сухарі.
Обсмажте з двох сторін по 2-3 хвилини. Потім викладіть на серветку, щоб стік зайвий жир.
Для соусу змішайте сметану, майонез, терті часник і огірки. Перемішайте.
Подавайте соус з гарячим шніцелем.
Смачного!
Смачного!