Рецепт Курячий шніцель з соусом фото

Курячий шніцель з соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шніцель

Найголовніше при приготуванні шніцеля - це не пересушити м'ясо. Тому його досить смажити лише по 2-3 хвилини з кожного боку. Результат не змусить себе чекати. Спробуйте!

До такої страви підійде будь-який гарнір. Але найкраще приготувати овочевий салат. Або ж просто подати його з овочами. Смачно, просто і швидко!

  • Куряче філе - 3 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 4-6 Ст. Ложок
  • Панірувальні сухарі - 4-6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Крем - 100 грам (для соусу)
  • Майонез - 100 грам (для соусу)
  • Часник - 3-4 зубчиків (для соусу)
  • Мариновані огірки - 2-3 штук (для соусу)
курячий шніцель з соусом - фото крок 1
Кожне куряче філе розріжте акуратно всередині поперек на 2 частини. Кожну частину трохи відбийте.
курячий шніцель з соусом - фото крок 2
Підготуйте 3 чашки. Одну чашу з борошном, другу з панірувальними сухарями, а в третій змішайте яйця, сіль і спеції.
Умочіть відбите м'ясо в борошно, потім в яйце і в сухарі.
курячий шніцель з соусом - фото крок 3
Обсмажте з двох сторін по 2-3 хвилини. Потім викладіть на серветку, щоб стік зайвий жир.
курячий шніцель з соусом - фото крок 4
Для соусу змішайте сметану, майонез, терті часник і огірки. Перемішайте.
курячий шніцель з соусом - фото крок 5
Подавайте соус з гарячим шніцелем.
Смачного!

Схожі рецепти