Курячий шніцель в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе чудовим блюдом, яке готується швидко і просто! Йдеться про знаменитого курячому Шніцелі. Блюдо готується в духовці, запечіть до красивої золотистої скоринки. Дуже смачно!
Готуємо курячий шніцель в духовці в домашніх умовах. Головний інгредієнт - куряча грудка. Заздалегідь розріжте грудки на шніцелі, замаринуйте в соєвому соусі і злегка відбийте. Для панірування натріть картоплю, а яйця змішайте з сіллю і перцем. Умочіть шніцелі в яйця, обваляйте в борошні і картоплі, після чого запікайте в духовці до готовності. На гарнір можна відварити рис. Хай щастить!
- Куряче філе - 700 грам
- Картопля - 6 штук
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - За смаком
- Соєвий соус - 6 Ст. Ложок
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
Куряче філе нарізаємо на шніцелі і заливаємо соєвим соусом. Ми залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
Потім відбиваємо м'ясо під харчовою плівкою, додаємо ще кілька ст.Л. Соусу і маринуємо ще 5-6 хвилин.
Додаємо подрібнену зелень, перемішуємо.
Картопля очищаємо і натираємо на крупній тертці.
Для панірування: змішайте в одній тарілці яйця з сіллю і перцем, а в іншу засипте борошно.
Умочіть шніцелі в яйце, потім обваляйте в борошні. Знову умочіть в яйце і обваляйте в тертому картоплі. Запікайте шніцелі в духовці до красивої золотистої скоринки приблизно 20-25 хвилин. Смачного!