Рецепт Шніцель по-міністерськи курячий фото

Шніцель по-міністерськи курячий
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Шніцель по-міністерськи з курки виходить дуже соковитим! Куряча грудка в лезьон, запанірувати в шматочках булки і обсмажена на олії, - прекрасне блюдо на святкову вечерю!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування шніцеля по-міністерськи курячого. Курячі грудки відбиваємо, солимо і перчимо, потім обваляти їх у борошні і"покутуємо" в лезьон і скибочках батона. Зрештою обсмажуємо шніцель на вершковому маслі. Блюдо подається до столу з овочами.

Гарного вам дня!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Кнопка - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 50 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
шніцель по-міністерськи курячий - фото крок 1
Підготуйте все необхідне для приготування шніцеля.
шніцель по-міністерськи курячий - фото крок 2
Батон нарізаємо на невеликі шматочки.
шніцель по-міністерськи курячий - фото крок 3
Курячі грудки акуратно відбиваємо до товщини в 4-5 мм.
шніцель по-міністерськи курячий - фото крок 4
Для лезьон: змішуємо яйця з молоком. М'ясо солимо і перчимо, обвалюють в борошні і занурюємо в лезьон. Кладемо м'ясо на порізаний соломкою батон, щоб шматочки приклеїлися. Зверху також присипаємо батоном. Переносимо шніцель на сковороду (попередньо розігріту з вершковим маслом).
шніцель по-міністерськи курячий - фото крок 5
Обсмажуємо шніцель з двох сторін, до хрусткої золотистої скоринки.
шніцель по-міністерськи курячий - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти