Рецепт Котлети по-міністерськи фото

Котлети по-міністерськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати котлети по-міністерськи будинку я знаю ще з радянських часів. Головне в цих котлетах - розмір! Вони повинні бути немаленькі! Ну і звичайно смачні, ніжні, соковиті. Ось вам мій рецепт!

Опис приготування:

У моїй родині всі люблять котлети по-міністерськи. Я роблю їх не тільки з курячого фаршу, з індички теж виходять дуже ніжними і дієтичними. Великі, соковиті, смачні котлети по-міністерськи подавайте з відвареною картоплею і свіжими овочами. Обов'язково я готую і соуси до котлет. Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряча грудка - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Кнопка - 70 грам
  • Панірувальні сухарі - 70 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло для смаження - 3 Ст. Ложки
котлети по-міністерськи - фото крок 1
Підготувати продукти.
котлети по-міністерськи - фото крок 2
Грудку і цибулю порізати на шматки.
котлети по-міністерськи - фото крок 3
Зробити фарш.
котлети по-міністерськи - фото крок 4
У фарш додати яйце, сіль і спеції.
котлети по-міністерськи - фото крок 5
Фарш добре вимісити.
котлети по-міністерськи - фото крок 6
Сформувати котлети.
котлети по-міністерськи - фото крок 7
Котлети обваляти в панірувальних сухарях.
котлети по-міністерськи - фото крок 8
Котлети смажити на олії в добре розігрітій сковороді.
котлети по-міністерськи - фото крок 9
Смажити котлети з двох сторін до золотистого кольору.
котлети по-міністерськи - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти