Котлети по-міністерськи
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати котлети по-міністерськи будинку я знаю ще з радянських часів. Головне в цих котлетах - розмір! Вони повинні бути немаленькі! Ну і звичайно смачні, ніжні, соковиті. Ось вам мій рецепт!
У моїй родині всі люблять котлети по-міністерськи. Я роблю їх не тільки з курячого фаршу, з індички теж виходять дуже ніжними і дієтичними. Великі, соковиті, смачні котлети по-міністерськи подавайте з відвареною картоплею і свіжими овочами. Обов'язково я готую і соуси до котлет. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча грудка - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Кнопка - 70 грам
- Панірувальні сухарі - 70 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Масло для смаження - 3 Ст. Ложки
Підготувати продукти.
Грудку і цибулю порізати на шматки.
Зробити фарш.
У фарш додати яйце, сіль і спеції.
Фарш добре вимісити.
Сформувати котлети.
Котлети обваляти в панірувальних сухарях.
Котлети смажити на олії в добре розігрітій сковороді.
Смажити котлети з двох сторін до золотистого кольору.
Смачного!