Рецепт Курячий шніцель в паніровці фото

Курячий шніцель в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Нехитрий рецепт ніжною курячої відбивної, яка готується в паніровці. М'ясо виходить не тільки дуже поживне, але і дуже ніжне на смак. Можна робити і невеликі шматочки курки.

Такий курячий шніцель в паніровці в домашніх умовах може виступати як самостійне блюдо, а може подаватися разом з гарніром. Більш того, його можна сміливо брати з собою, використавши відбивну замість ковбаси (наприклад): на скибочку хліба покладете лист салату, зверху шніцель, полийте соусом і закрийте сиром і ще одним скибочкою хліба.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Борошно - 8 Ст. Ложок
  • Панірувальні сухарі - 8 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і приправи - За смаком
  • Лимон - 1 штука
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
курячий шніцель в паніровці - фото крок 1
1. Хтось любить шніцелі з свинини, а хтось з курки, оскільки вони виходять ніжніше і готуються швидше. Отже, беремо куряче філе і обробимо його на дві частини.
курячий шніцель в паніровці - фото крок 2
2. Додаємо приправи, солимо і перчимо м'ясо. Додаємо сік лимона і даємо трохи постояти.
курячий шніцель в паніровці - фото крок 3
3. Готуємо паніровці, борошно і збиваємо в окремій ємності яйце.
курячий шніцель в паніровці - фото крок 4
4. Перед тим, як відправити смажитися наше м'ясо, його слід гарненько відбити. Після цього обвалюють в борошні з двох сторін.
курячий шніцель в паніровці - фото крок 5
5. Потім відправляємо м'ясо в яйце і після цього знову обвалюють, але вже в сухарях. Все дуже просто.
курячий шніцель в паніровці - фото крок 6
6. І тільки тепер відправляємо м'ясо на сковороду смажитися. Вогонь зменшуємо і обсмажуємо м'ясо з обох сторін. Смажаться відбивні не більше 7 хвилин. За час їх приготування можна відварити гарнір (картопляне пюре або будь-яку кашу).

Схожі рецепти