Рецепт Шніцель в паніровці фото

Шніцель в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо у вас мало часу, щоб приготувати обід, раджу посмажити шніцель в паніровці. Смачно і швидко! Підходить до будь-якого гарніру.

Опис приготування:

Шніцель в паніровці готується протягом 40 хвилин. Добре гармонує з картопляним пюре, рисом і гречкою. Обов'язково подавайте шніцель в паніровці з салатом зі свіжих овочів. Раджу рецепт шніцеля в паніровці всім. Смачного.

  • Свинина - 800 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Солокія - 50 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
шніцель в паніровці - фото крок 1
Добре відбийте свинину.
шніцель в паніровці - фото крок 2
Обваляйте свинину в борошні.
шніцель в паніровці - фото крок 3
Збийте яйця з молоком і вимочіть в яєчно-молочної масою шніцель.
шніцель в паніровці - фото крок 4
Потім обваляйте в панірувальних сухарях.
шніцель в паніровці - фото крок 5
Обсмажуйте шніцель в паніровці на розігрітій олії з обох боків до повної готовності і золотистої скоринки.

Схожі рецепти