Шніцель в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас мало часу, щоб приготувати обід, раджу посмажити шніцель в паніровці. Смачно і швидко! Підходить до будь-якого гарніру.
Шніцель в паніровці готується протягом 40 хвилин. Добре гармонує з картопляним пюре, рисом і гречкою. Обов'язково подавайте шніцель в паніровці з салатом зі свіжих овочів. Раджу рецепт шніцеля в паніровці всім. Смачного.
- Свинина - 800 грам
- Рослинна олія - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Солокія - 50 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Борошно - 0, 5 склянки
Добре відбийте свинину.
Обваляйте свинину в борошні.
Збийте яйця з молоком і вимочіть в яєчно-молочної масою шніцель.
Потім обваляйте в панірувальних сухарях.
Обсмажуйте шніцель в паніровці на розігрітій олії з обох боків до повної готовності і золотистої скоринки.