Печеня з кролика в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне і вишукане блюдо, при цьому також просте в приготуванні - печеня з кролика в мультиварці в домашніх умовах! Кролик просто тане в роті і будь-який гарнір перетворить в справжній шедевр!
Цей простий рецепт печені з кролика в мультиварці відмінно підходить для випадків, коли у вас гостюють дорогі і улюблені, яких вже дуже хочеться порадувати по-справжньому розкішним блюдом! тільки врахуйте, - в залежності від ступеня жорсткості кролика і технічних характеристик вашої мультиварки, час приготування може варіюватися. Так, якщо покладений на гасіння годину вже пройшов, а кролик все ще не готовий, - продовжуйте готувати в режимі "випічка" . Бажаю удачі!
- Кролик - 1 кілограм
- Вершки 30% - 0.5 L
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
1. Тушку обробляють на порційні шматочки, заливаємо холодною водою і додамо оцет. Нехай постоїть 1 час. Пропорції - 1 ложка оцту на літр води.
2. Кролика дістаємо, промиємо, обсушити рушником, і обсмажити з усіх боків до появи скоринки. Перекладаємо в мультиварку.
3. Цибуля ріжемо тоненькими кільцями або півкільцями, обсмажити на тій же сковороді до золотистого кольору.
4. Додамо до кролику обсмажену цибулю, заливаємо все це справа вершками, додамо спеції і вершкове масло. І в режимі "гасіння" тримаємо годину.
5. Готово! Приємного вам апетиту!