Печеня з кролика з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати ідеальне печеня з кролика. М'ясо кролика, приготоване за цим рецептом, виходить дуже ніжне і смачне. Частини кролика можна використовувати абсолютно будь-які.
При приготуванні цієї страви можна додати трохи часнику для аромату. Подати кролятину можна з овочевим салатом. Порадуйте своїх близьких таким смачним блюдом.
- Крольчатина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штук
- Картопля - 5-6 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Шматочки кролика обсмажити трохи на сильному вогні.
Додайте терту моркву і нарізану дрібно цибулю. Обсмажте пару хвилин. Потім підлити трохи води і тушкуйте все разом на маленькому вогні не менше години, щоб м'ясо кролика стало м'якше.
Потім додайте крупно нарізану картоплю, сіль і спеції. Гасіть ще хвилин 15, до готовності картоплі.
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!