Рецепт Печеня з кролика з картоплею фото

Печеня з кролика з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Кролик
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную приготувати ідеальне печеня з кролика. М'ясо кролика, приготоване за цим рецептом, виходить дуже ніжне і смачне. Частини кролика можна використовувати абсолютно будь-які.

При приготуванні цієї страви можна додати трохи часнику для аромату. Подати кролятину можна з овочевим салатом. Порадуйте своїх близьких таким смачним блюдом.

  • Крольчатина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штук
  • Картопля - 5-6 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
печеня з кролика з картоплею - фото крок 1
Шматочки кролика обсмажити трохи на сильному вогні.
печеня з кролика з картоплею - фото крок 2
Додайте терту моркву і нарізану дрібно цибулю. Обсмажте пару хвилин. Потім підлити трохи води і тушкуйте все разом на маленькому вогні не менше години, щоб м'ясо кролика стало м'якше.
печеня з кролика з картоплею - фото крок 3
Потім додайте крупно нарізану картоплю, сіль і спеції. Гасіть ще хвилин 15, до готовності картоплі.
печеня з кролика з картоплею - фото крок 4
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!

Схожі рецепти