Рагу з кролика з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати універсальне і дуже ситне блюдо, яким можна побалувати навіть найвимогливіших гостей. Кролика попередньо потрібно розібрати і трохи вимочити в холодній воді.
Відмінне блюдо - рагу з кролика з картоплею в домашніх умовах. Незважаючи на те, що м'ясо готується в цілому близько двох годин, блюдо виходить неймовірно смачним. Кролик в такому соусі виходить ніжним і соковитим, а разом з картоплею - це блюдо ще й ситне.
- Кролик - 1, 5 кілограма
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Крем - 6 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 40 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Підготуємо спочатку всі необхідні овочі та м'ясо. Кролика попередньо потрібно обробити.
2. Розібравши тушку, кролика слід нарізати на шматочки середнього розміру. Після цього замочіть м'ясо в холодній воді і залиште на півгодини.
3. Відправляємо м'ясо смажитися на сковороду. Для смаження можна використовувати рослинне масло, я ж вважаю за краще маргарин. Перед смаженням посоліть і поперчіть м'ясо.
4. Тим часом почистіть і наріжте картоплю.
5. Відправляємо до м'яса нарізані кільцями цибулю і моркву. Трохи обсмажити, додаємо томатну пасту і сметану.
6. Відправляємо м'ясо з овочами в казан або в каструлю з товстим дном. Заливаємо водою і ставимо гаситися на слабкому вогні. Гаситься кролик близько години.
7. Подаємо в гарячому вигляді як самостійне блюдо. Перед подачею рагу можна прикрасити зеленню.