Рецепт кролика в духовці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика дороге, дієтичне і дуже смачне! Тому я готую його тільки по самим особливих випадках. І краще за все воно виходить в запеченому вигляді з гарніром. Спробуйте обов'язково!
Я пропоную дуже легке блюдо, яке ви зможете зробити з першого разу. Прочитайте цей рецепт кролика в духовці з картоплею. М'ясо буде маринуватися, в зв'язку з цим воно стане м'яким, соковитим і ароматним. Крім картоплі можете додати перець і яблука для незвичайного смаку.
- Кролик - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 7-9 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
- Картопля - 10-12 штук
Кролика порубати на середні шматки, видаливши плівку.
Зробіть маринад. Очистіть і подрібніть часник.
Потім перемішайте часник з маслом, сіллю і перцями.
Повапните м'ясо маринадом. Потім приберіть його в холодильник мінімум на 2 годину, а краще - на ніч.
Після цього підготуйте картопля. Чисте его, помийте, крупно наріжте, додайте сіль і перець.
Помістіть кролика і картопля в рукав. Закріпіть його з обох сторін.
Запікайте блюдо в духовці при 200 градусах протягом години. Смачного!