Рецепт Простий рецепт кролика фото

Простий рецепт кролика
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Овочі, Кролик
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Мій чоловік - затятий мисливець. З чергового такого "відпочинку" від притягнув двох кроликів. Зараз розповім, як приготувати просте блюдо з кролика, обід з якого можна без сумнівів вважати святковим.

Кролик, тушкований в бульйоні, виходить ніжним, а його м'ясо прямо тане в роті. Овочі і гірчиця надають пікантний смак і аромат. Спробуйте приготувати на свій святковий стіл таку страву, і ваші гості будуть в захваті від приємних вражень. Смак такого кролика незабутній, а рецепт неймовірно простий. Смачного!

  • Кролик - 2 штуки
  • Цибуля - 4 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Селера - 2 штуки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Бульйон - 2 склянки
простий рецепт кролика - фото крок 1
Добре зачистите м'ясо, обробити 1 тушку на 4 частини. М'ясо промийте і промокніть паперовими рушниками.
простий рецепт кролика - фото крок 2
У великій ємності змішайте гірчицю, борошно, сіль і перець. Надішліть в соус кролика і добре перемішайте, щоб суміш покрила шматочки м'яса з усіх боків. Надсилайте смажитися кролика в розігріту сковорідку з олією на середньому вогні до красивого золотистого кольору.
простий рецепт кролика - фото крок 3
Додайте дрібно порізану цибулю, селера, морква, порізану кільцями і акуратно заважайте, поки овочі не стануть м'якими. Після чого готові овочі, разом з м'ясом пересипте в глибоку каструлю, додайте бульйон. Якщо рідина не покриває м'ясо, налийте ще води. На повільному вогні тушкуйте м'ясо 45 хвилин.
простий рецепт кролика - фото крок 4
Коли рідина трохи пішла, а м'ясо приготувалося, знімайте з вогню і подавайте гарячим до столу.

Схожі рецепти