Рагу з кролика в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика прекрасно засвоюється нашим організмом. Воно насичене магнієм, калієм і вітамінами групи В. М'ясо кролика дуже поживне і смачно, а також його радять лікарі як дієтичне.
Ароматне і ніжне м'ясо кролика можна приготувати в мультиварці разом з овочами. М'ясо кролика виходить ніжним і дуже смачним за рахунок вершкового соусу, а овочі надають ще більший аромат страви. Давайте приготувати таке рагу разом!
- Кролик - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Крем - 100 грам
- Спеції - За смаком
1. Кролик готується швидко і виходить дуже смачним. М'ясо кролика містить найменшу кількість жирів, тому вважається дієтичним продуктом. Обробляє тушку, відправляємо м'ясо готуватися в мультиварку. Попередньо м'ясо можна замаринувати в оцті, залишивши його на 4-5 годин. Готується кролик в режимі "випічка" (про час).
2. В середині приготування додаємо до кролику цибулю і моркву, а також нарізану кубиками картоплю. Ми залишаємо гаситися ще на 30 хвилин, після чого ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
3. Окремо готуємо соус: змішуємо сметану зі спеціями. Після сигналу про приготування м'яса додаємо в чашу мультиварки соус, тушкуємо ще 15-20 хвилин.
4. Картопля готуємо на пару, після чого змішуємо його з основними інгредієнтами.
5. При необхідності рагу з кролика в мультиварці в домашніх умовах можна гасити і в звичайній каструлі.
6. Подаємо в гарячому вигляді в глибокій ємності. Для всієї сім'ї - це блюдо підходить просто чудово!