Рецепт Бозартма з курки фото

Бозартма з курки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Овочі , Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочете створити на своїй кухні маленький смачний шедевр? Пропоную для експерименту нескладне, але приголомшливо апетитне і ароматне блюдо, від якого просто неможливо відірватися. Рекомендую!

Опис приготування:

Любителям кавказької кухні особливо рекомендую звернути увагу на цей класний спосіб, як приготувати Бозартма з курки з овочами. Чудове поєднання фарб, смаків і ароматів напевно зведе вас з розуму. Сам процес нескладний, так як після підготовки всіх інгредієнтів блюдо гаситься на повільному вогні і не вимагає уваги. Ситно і дуже смачно! Хіба можна придумати краще поєднання для обіду або вечері?

  • Курка - 1 штука
  • Цибулина - 4 штуки(+ порей за бажанням)
  • Морква - 2-3 штук
  • Помідор - 2 штуки
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Часник - 4-7 зубчиків
  • Braai - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Тархун і кріп - 1/2 пучка
  • Гострий перець - 1 штука
  • Стручкова квасоля - 400 грам
  • Сіль, перець, хміль-сунелі - За смаком
  • Топлене масло - 100 грам (топлене масло)
  • Картопля - 4-5 штук
  • Винний оцет - 1 Чайна ложка
бозартма з курки - фото крок 1
1. Ось такий великий і яскравий набір інгредієнтів ми будемо використовувати для приготування Бозартма з курки.
бозартма з курки - фото крок 2
2. Курку вимийте, обсушити і наріжте. Вимийте, обсушити, очистіть і подрібніть всі овочі. Підготуйте зелень.
бозартма з курки - фото крок 3
3. Розігрійте у великій глибокій сковороді або казанку вершкове масло, до нього для аромату можна додати стеблинки від зелені. Викладіть шматочки курки. Додати сіль, поперчіть, додайте хмелі-сунелі до смаку. Далі - шар цибулі і квасолі.
бозартма з курки - фото крок 4
4. Слідом - картопля, морква, перець, помідори і часник. Знову трохи солі і спецій.
бозартма з курки - фото крок 5
5. Зверху викладіть зелень і вершкове масло. Додайте гострий перець, накрийте кришкою і залиште нудитися на мінімальному вогні години на 1.5.
Приголомшливе блюдо!
Смачного!

Схожі рецепти