Бозартма з курки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете створити на своїй кухні маленький смачний шедевр? Пропоную для експерименту нескладне, але приголомшливо апетитне і ароматне блюдо, від якого просто неможливо відірватися. Рекомендую!
Любителям кавказької кухні особливо рекомендую звернути увагу на цей класний спосіб, як приготувати Бозартма з курки з овочами. Чудове поєднання фарб, смаків і ароматів напевно зведе вас з розуму. Сам процес нескладний, так як після підготовки всіх інгредієнтів блюдо гаситься на повільному вогні і не вимагає уваги. Ситно і дуже смачно! Хіба можна придумати краще поєднання для обіду або вечері?
- Курка - 1 штука
- Цибулина - 4 штуки(+ порей за бажанням)
- Морква - 2-3 штук
- Помідор - 2 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Часник - 4-7 зубчиків
- Braai - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Тархун і кріп - 1/2 пучка
- Гострий перець - 1 штука
- Стручкова квасоля - 400 грам
- Сіль, перець, хміль-сунелі - За смаком
- Топлене масло - 100 грам (топлене масло)
- Картопля - 4-5 штук
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
1. Ось такий великий і яскравий набір інгредієнтів ми будемо використовувати для приготування Бозартма з курки.
2. Курку вимийте, обсушити і наріжте. Вимийте, обсушити, очистіть і подрібніть всі овочі. Підготуйте зелень.
3. Розігрійте у великій глибокій сковороді або казанку вершкове масло, до нього для аромату можна додати стеблинки від зелені. Викладіть шматочки курки. Додати сіль, поперчіть, додайте хмелі-сунелі до смаку. Далі - шар цибулі і квасолі.
4. Слідом - картопля, морква, перець, помідори і часник. Знову трохи солі і спецій.
5. Зверху викладіть зелень і вершкове масло. Додайте гострий перець, накрийте кришкою і залиште нудитися на мінімальному вогні години на 1.5.
Приголомшливе блюдо!
Смачного!
Приголомшливе блюдо!
Смачного!