Рецепт Картопля, тушкована з свининою в каструлі фото

Картопля, тушкована з свининою в каструлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Найпростіший, ситний і поживний рецепт гарячого блюда. Таке можна зробити в мультиварці, казані або в каструлі. Розповідаю, як приготувати картоплю, тушковану зі свининою в каструлі.

Таке блюдо можна приготувати з додаванням інших овочів, наприклад, кабачка, томатів, баклажанів та інших. Підійдуть і інші види м'яса, але зі свининою смак більш насичений, а страва виходить більш поживні і ситніше.

  • Картопля - 2 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Кріп - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Свинина - 1 кілограм
  • Часник - 2 зубчики
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 60 грам
картопля, тушкована з свининою в каструлі - фото крок 1
1. Підготовляю інгредієнти: м'ясо мою і нарізаю його невеликими шматочками. Чищу картоплю, цибулю і моркву, а також часник.
картопля, тушкована з свининою в каструлі - фото крок 2
2. Перецьь у мене у власному соку і шматочками, якщо такого немає, цілком можна взяти свіжий або консервований.
картопля, тушкована з свининою в каструлі - фото крок 3
3. М'ясо викладаю в миску, відвалів через прес до нього часник, додаю сіль і чорний мелений перець, перемішую і відправляю в холодильник на 30 хвилин.
картопля, тушкована з свининою в каструлі - фото крок 4
4. Поки м'ясо в холодильнику, натираю моркву на крупній тертці, а цибуля нарізаю дрібними кубиками. Розігріваю сковороду з рослинним маслом і обсмажую овочі.
картопля, тушкована з свининою в каструлі - фото крок 5
5. Картоплю очищаю і нарізаю великими шматочками. У велику каструлю наливаю трохи рослинного масла і викладаю м'ясо, обсмажую його 15 хвилин, додаю томатну пасту, морква з цибулею, перець і картопля. Кладу лавровий лист, кріп, сіль і перець. Перемішую і вливаю воду, душ на низькому навколо Вогню 45 хвилин.
картопля, тушкована з свининою в каструлі - фото крок 6
6. Готову страву накриваю кришкою, вимикаю вогонь і залишаю на 15-25 хвилин. Подаю картопля зі свининою в гарячому вигляді.

Схожі рецепти