Тушкована картопля і м'ясо в каструлі
(покроковий рецепт з фото)
Ніхто не відязикаться від ароматної картопельки і соковитого м'яса. Рекомендую для великих компаній рецепт тушкованої картоплі і м'яса в каструлі.
Блюдо це дуже калорійне, звичайно, але ситне. Для приготування тушкованої картоплі і м'яса в каструлі раджу взяти суміш перців, лавровий лист і мускатний горіх - спеції надають неперевершений аромат і м'яса, і картоплі. Дивимося рецепт.
- М'ясо - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
М'ясо промийте і обріжте надлишки жиру. Це може бути яловичина або свинина.
Ріжемо на шматочки і обсмажуємо.
З усіх боків до золотистої скоринки. Зачекайте поки сік випарується.
Перекладаємо м'ясо в каструлю разом з маслом зі сковороди. Додайте води трохи.
Ріжемо крупно картоплю.
Додаємо до м'яса.
Залийте водою, щоб картоплю покривало.
Вогонь зменшуємо і тушкуємо близько 40 хвилин.
Додайте лавровий лист, спеції і тушкуйте ще хвилин 20. Вся вода повинна випаруватися.
Ось тушкована картопля і м'яса в каструлі готові. Подаємо зі свіжими овочами. Смачного!