Рецепт Тушкована курка в каструлі фото

Тушкована курка в каструлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготуйте тушковану курку в каструлі! Це просте в приготуванні блюдо з курки відмінне підійде на кожен день. Нагодувати їм можна всю сім'ю за дві секунди! А це, погодьтеся, досить важливо.

Тушкована курка в каструлі - смачна і дієтична, тому може підійти як для тих, хто дотримується дієти, так і для дітей. Подавайте її гарячої, гарнір підійде будь-який на ваш смак. Мій рецепт, як приготувати тушковану курку в каструлі, відмінно підійде тим, у кого під рукою немає казанка або сотейника.

  • Курка - 1 штука
  • Крем - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
тушкована курка в каструлі - фото крок 1
1. Курку помийте і обсушіть за допомогою паперових рушників. Razrezhyte частини (розмір - на ваш погляд), посоліть і поперчіть за смаком.
тушкована курка в каструлі - фото крок 2
2. Нарізану і обсушену курку обсмажити на великому вогні до утворення золотистої скоринки. Накривати кришкою каструлю не потрібно, інакше курка пустить сік і скоринка не вийде.
тушкована курка в каструлі - фото крок 3
3. Цибуля порубати довільно (тільки не дуже дрібно), моркву натріть на тертці. Обсмажте їх з рослинним маслом до золотистого кольору (на пательні).
тушкована курка в каструлі - фото крок 4
4. Як тільки овочі підрум'яняться, вилийте до них попередньо змішану з водою сметану. Перемішайте і прогрійте до закипання суміші. Курку посоліть за смаком і залийте отриманою сметанною сумішшю.
тушкована курка в каструлі - фото крок 5
5. Гасіть під кришкою на маленькому вогні 50 хвилин. Тушкована курка в каструлі готова. Смачного!

Схожі рецепти