Тушкована курка в каструлі
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте тушковану курку в каструлі! Це просте в приготуванні блюдо з курки відмінне підійде на кожен день. Нагодувати їм можна всю сім'ю за дві секунди! А це, погодьтеся, досить важливо.
Тушкована курка в каструлі - смачна і дієтична, тому може підійти як для тих, хто дотримується дієти, так і для дітей. Подавайте її гарячої, гарнір підійде будь-який на ваш смак. Мій рецепт, як приготувати тушковану курку в каструлі, відмінно підійде тим, у кого під рукою немає казанка або сотейника.
- Курка - 1 штука
- Крем - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Курку помийте і обсушіть за допомогою паперових рушників. Razrezhyte частини (розмір - на ваш погляд), посоліть і поперчіть за смаком.
2. Нарізану і обсушену курку обсмажити на великому вогні до утворення золотистої скоринки. Накривати кришкою каструлю не потрібно, інакше курка пустить сік і скоринка не вийде.
3. Цибуля порубати довільно (тільки не дуже дрібно), моркву натріть на тертці. Обсмажте їх з рослинним маслом до золотистого кольору (на пательні).
4. Як тільки овочі підрум'яняться, вилийте до них попередньо змішану з водою сметану. Перемішайте і прогрійте до закипання суміші. Курку посоліть за смаком і залийте отриманою сметанною сумішшю.
5. Гасіть під кришкою на маленькому вогні 50 хвилин. Тушкована курка в каструлі готова. Смачного!