Рецепт Яловичина, тушкована з картоплею в каструлі фото

Яловичина, тушкована з картоплею в каструлі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Блюдо нескладне, але неймовірно ситне, смачне і ароматне хочу вам показати. Пропоную на замітку класний варіант, як приготувати яловичину, тушковану з картоплею в каструлі. Обов'язково спробуйте!

Ця страва чудово підходить для щоденного меню. Крім картоплі ви можете додати в рецепт і інші овочі за смаком, а також грибочки, щоб вийшло ще більш ситно і смачно. Сам процес досить простий, так що не зажадає від вас багато зусиль. У вашій кулінарній скарбничці точно знайдеться місце для цього рецепта!

  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Копчений бекон - 100 грам
  • Яловичина - 1 кілограм
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Морква - 2-3 штук
  • Стебло селери - 2-3 штук
  • Картопля - 500 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Гілочка чебрецю - 1-2 штук
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Вино червоне - 2 склянки (сухе)
  • Бульйон - 2-3 склянок
яловичина, тушкована з картоплею в каструлі - фото крок 1
1. Борошно з'єднайте з сіллю і перцем, можна додати і інші спеції за смаком, перемішайте. Яловичину вимийте, обсушити добре і наріжте шматочками. Викладіть в борошно і обваляйте з усіх боків.
яловичина, тушкована з картоплею в каструлі - фото крок 2
2. У каструлю налийте трохи олії і обсмажте бекон до рум'яності. Після акуратно зніміть його, а в каструлю викладіть яловичину. На середньому вогні обсмажте до утворення скоринки.
яловичина, тушкована з картоплею в каструлі - фото крок 3
3. М'ясо зніміть і відкладіть на час. Очистіть і наріжте овочі. Гриби з цибулею обсмажте першими. Після додайте інші овочі і смажте ще хвилин 5. Додати сіль, поперчіть за смаком. Для аромату додайте лавровий лист і чебрець.
яловичина, тушкована з картоплею в каструлі - фото крок 4
4. Викладіть назад в каструлю м'ясо, Злиття бульйон і вино. Після закипання накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 1-1.5 години до готовності.
Смачного!

Схожі рецепти