Картопля зі свининою, тушкована в каструлі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам насичене і дуже смачне домашнє блюдо, яке готується з картоплі, свинини і інших овочів. Така їжа ідеально втаязикє голод. Можна готувати як на обід, так і на вечерю.
Як приготувати картоплю зі свининою, тушковану в каструлі? Все дуже просто! Використовуйте філейну частину свинини або антрекот, овочі і будь-які спеції. Готову страву подавайте до столу, присипавши свіжою зеленню. Додатково можна приготувати легкий салат зі свіжих овочів. Хай щастить!
- Свинина - 650 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Свинину промийте, обсушити і порізати невеликими кубиками.
Цибулю і моркву очищаємо. Морква трьом на тертці, а цибуля подрібнюємо.
Розігріваємо в каструлі рослинне масло. Обсмажуємо свинину до легкої золотистої. Потім додайте цибулю і моркву, тушкуйте до готовності овочів, вливши трохи гарячої води. Сіль і перець додавайте до смаку.
Картопля очищаємо, нарізаємо кубиками і складаємо в каструлю до м'яса. Доливаємо воду так, щоб покрити картопля. Доведіть страву до кипіння, зменшіть вогонь, продовжуйте тушкувати під кришкою ще 10-15 хвилин.
Смачного!