Рецепт Плов зі свининою в каструлі фото

Плов зі свининою в каструлі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу розповісти, як приготувати плов зі свининою в каструлі - страва смачна, ситне і дуже ароматне! звичайно, за традиціями його готують в казані - але можна і в каструлі зробити так, щоб було смачно

Опис приготування:

Перед вами - звичайно, не класичний, але зате дуже смачний і простий рецепт плову зі свининою в каструлі. Вам точно сподобається цей смак - рис виходить повітряним, чудовим і розсипчаста, а м'ясо просто Такете в роті! Особливого шарму додадуть гриби, а спеції"відповідають" за насиченість кольору. Словом, впевнена, вам сподобається це блюдо!

  • Мал - 200 грам
  • Окріп - 3 склянки (краще використовувати насичений бульйон, але можна і на воді готувати.)
  • Свинина - 500 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Зіра - 0.5 чайних ложки
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
плов зі свининою в каструлі - фото крок 1
1. Гриби замочимо, щоб розмокнули, потім злити рідину і на рослинному маслі їх почнемо смажити. Чекаємо. Поки сік виділиться і випарується, після чого додамо м'ясо шматочками, цибуля і томатну пасту. Смажимо на великий вибір вогні, поки м'ясо не покриється скоринкою.
плов зі свининою в каструлі - фото крок 2
2. Додамо тепер промитий рис, обсмажити все разом, поки рис не стане рум'яним. Всипаємо тепер все спеції, додамо моркву кружечками і заливаємо всі інгредієнти окропом. На маленькому вогні під кришкою тушкуємо 40 хвилин.
плов зі свининою в каструлі - фото крок 3
3. От і все! Ваше блюдо готово. Залишилося тільки додати зелень і покликати всіх до столу. Смачного!

Схожі рецепти