Плов зі свининою в каструлі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати плов зі свининою в каструлі - страва смачна, ситне і дуже ароматне! звичайно, за традиціями його готують в казані - але можна і в каструлі зробити так, щоб було смачно
Перед вами - звичайно, не класичний, але зате дуже смачний і простий рецепт плову зі свининою в каструлі. Вам точно сподобається цей смак - рис виходить повітряним, чудовим і розсипчаста, а м'ясо просто Такете в роті! Особливого шарму додадуть гриби, а спеції "відповідають" за насиченість кольору. Словом, впевнена, вам сподобається це блюдо!
- Мал - 200 грам
- Окріп - 3 склянки (краще використовувати насичений бульйон, але можна і на воді готувати.)
- Свинина - 500 грам
- Печериці - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Зіра - 0.5 чайних ложки
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Гриби замочимо, щоб розмокнули, потім злити рідину і на рослинному маслі їх почнемо смажити. Чекаємо. Поки сік виділиться і випарується, після чого додамо м'ясо шматочками, цибуля і томатну пасту. Смажимо на великий вибір вогні, поки м'ясо не покриється скоринкою.
2. Додамо тепер промитий рис, обсмажити все разом, поки рис не стане рум'яним. Всипаємо тепер все спеції, додамо моркву кружечками і заливаємо всі інгредієнти окропом. На маленькому вогні під кришкою тушкуємо 40 хвилин.
3. От і все! Ваше блюдо готово. Залишилося тільки додати зелень і покликати всіх до столу. Смачного!