Печеня зі свининою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Печеня зі свининою і картоплею - це одне з моїх найулюбленіших страв. Все просто, воно підходить і на обід і на вечерю, готується просто і завжди виходить неймовірно ситним і смачним. Спробуйте!
Розповідаю, як приготувати печеню зі свининою і картоплею в домашніх умовах. Для пікантності можете заздалегідь замаринувати м'ясо, хоча я цього не робив, адже приправи і спеції самі по собі додають пікантності страві. Готове жарке має настоятися під кришкою 15-20 хвилин, перед подачею на стіл. Вдалого приготування!
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Картопля - 10-12 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Каррі - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Картопля промиваємо, очищаємо (якщо потрібно) і нарізаємо четвертинками.
М'ясо промиваємо та нарізаємо порційними шматочками. Цибулю і моркву промиваємо, очищаємо і подрібнюємо.
Розігрійте казанок з рослинним маслом. Додайте м'ясо і помішуйте обсмажуйте його до скориночки.
Тепер додайте цибулю і моркву.
Через 5-7 хвилин додайте картоплю, влийте воду, щоб злегка покрити овочі. Готуйте до закипання води.
Приберіть вогонь до мінімуму, додайте лавровий лист і приправи. Перемішайте і готуйте під кришкою 25-30 хвилин.
Смачного!