Рецепт Печеня зі свининою і картоплею фото

Печеня зі свининою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печеня зі свининою і картоплею - це одне з моїх найулюбленіших страв. Все просто, воно підходить і на обід і на вечерю, готується просто і завжди виходить неймовірно ситним і смачним. Спробуйте!

Опис приготування:

Розповідаю, як приготувати печеню зі свининою і картоплею в домашніх умовах. Для пікантності можете заздалегідь замаринувати м'ясо, хоча я цього не робив, адже приправи і спеції самі по собі додають пікантності страві. Готове жарке має настоятися під кришкою 15-20 хвилин, перед подачею на стіл. Вдалого приготування!

  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 10-12 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Каррі - За смаком
  • Олія соняшникова - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
печеня зі свининою і картоплею - фото крок 1
Картопля промиваємо, очищаємо (якщо потрібно) і нарізаємо четвертинками.
печеня зі свининою і картоплею - фото крок 2
М'ясо промиваємо та нарізаємо порційними шматочками. Цибулю і моркву промиваємо, очищаємо і подрібнюємо.
печеня зі свининою і картоплею - фото крок 3
Розігрійте казанок з рослинним маслом. Додайте м'ясо і помішуйте обсмажуйте його до скориночки.
печеня зі свининою і картоплею - фото крок 4
Тепер додайте цибулю і моркву.
печеня зі свининою і картоплею - фото крок 5
Через 5-7 хвилин додайте картоплю, влийте воду, щоб злегка покрити овочі. Готуйте до закипання води.
печеня зі свининою і картоплею - фото крок 6
Приберіть вогонь до мінімуму, додайте лавровий лист і приправи. Перемішайте і готуйте під кришкою 25-30 хвилин.
печеня зі свининою і картоплею - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти