Печеня по домашньому зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що б такого зробити на вечерю смачного і незвичайного? Не треба винаходити велосипед, я вам розповім, як приготувати печеня по домашньому зі свининою! смачно, ситно і просто готувати - ідеал!
Рецепт приготування печені по домашньому зі свининою перед вами. І я сподіваюся, вам мій спосіб готування припаде до душі. У мене все домочадці просто обожнюють, коли я готую цю страву, тим більше, що я намагаюся вносити різноманітність і кожен раз додаю щось новеньке: квасоля, горошок, стручкову квасолю або кукурудзу. Варіантів безліч, знайдіть свій!
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука (одна велика або дві середні цибулини)
- Масло рослинне - 1 За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - 1 За смаком
- Томатна паста - 30 грам
1. В казані розпалює рослинне масло разом з подрібненим часником - це зробить масло ароматним. Обсмажити м'ясо з цибулею і шматочками моркви.
2. Далі - чергу скибочок картоплі і спецій. Заливаємо водою, щоб вона майже повністю покривала картоплю, але все-таки не повністю - це не суп. Доводимо до кипіння.
3. Коли закипить, вогонь зменшуємо до самого маленького і додаємо томатну пасту. Під кришкою тушкуємо 40 хвилин на повільному вогні. Заважати сильно не треба, щоб не зробити пюре з картоплі, краще час від часу підливайте воду, якщо треба.
4. І ось таке ароматне, смачне і ситне блюдо отримаємо на виході. Хай щастить!