Печеня по-домашньому з свинини
(покроковий рецепт з фото)
У домашніх умовах можна творити чудеса! Пропоную приготувати печеню зі свинини, яка гаситься в світлому пиві з цибулею і часником. Готова свинина - прекрасне доповнення до будь-якого гарніру!
Перед вами хороший і простий рецепт приготування печені по-домашньому з свинини. Свинина гаситься в світлому пиві з додаванням цибулі і часнику. Якщо бажаєте, можна додати гриби, виходить теж непогано. На гарнір відварити макарони або приготуйте пюре. Хай щастить!
- Свинина - 600 грам
- Пиво світле - 300 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Дрібно наріжте цибулю і часник.
Свинину ріжемо великими кубиками.
Вливаємо в чашу рослинне масло і розігріваємо його в режимі "випічка", 5 хвилин. Потім обсмажуємо 10 хвилин цибулю і часник, режим той же.
Кладемо м'ясо і готуємо ще 5 хвилин. Чекаємо поки м'ясо побіліє і відразу вливаємо пиво. Сіль і перець за смаком, перемішуємо.
Готуємо в режимі "випічка" 40 хвилин.
Смачного!