Рецепт Печеня по-домашньому з свинини фото

Печеня по-домашньому з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У домашніх умовах можна творити чудеса! Пропоную приготувати печеню зі свинини, яка гаситься в світлому пиві з цибулею і часником. Готова свинина - прекрасне доповнення до будь-якого гарніру!

Опис приготування:

Перед вами хороший і простий рецепт приготування печені по-домашньому з свинини. Свинина гаситься в світлому пиві з додаванням цибулі і часнику. Якщо бажаєте, можна додати гриби, виходить теж непогано. На гарнір відварити макарони або приготуйте пюре. Хай щастить!

  • Свинина - 600 грам
  • Пиво світле - 300 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
печеня по-домашньому з свинини - фото крок 1
Дрібно наріжте цибулю і часник.
печеня по-домашньому з свинини - фото крок 2
Свинину ріжемо великими кубиками.
печеня по-домашньому з свинини - фото крок 3
Вливаємо в чашу рослинне масло і розігріваємо його в режимі"Випічка" , 5 хвилин. Потім обсмажуємо 10 хвилин цибулю і часник, режим той же.
печеня по-домашньому з свинини - фото крок 4
Кладемо м'ясо і готуємо ще 5 хвилин. Чекаємо поки м'ясо побіліє і відразу вливаємо пиво. Сіль і перець за смаком, перемішуємо.
печеня по-домашньому з свинини - фото крок 5
Готуємо в режимі"Випічка" 40 хвилин.
печеня по-домашньому з свинини - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти