Печеня з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте це старовинне блюдо прямо у себе вдома. Колись його готували, виключно в печі, сьогодні ж, спекотне роблять в духовці. Пропоную вам рецепт смачного спекотного з грибами. Спробуйте!
Повідаю вам простий рецепт приготування печені з грибами. Крім основних інгредієнтів - лисичок і курячого філе, вам знадобляться: морква, картопля, цибуля ріпчаста, крем, сіль, перець чорний горошком і олію соняшникову для обсмажування на сковороді. По бажанню, до страви можна додати зелені, наприклад кропу або петрушки. Подавати до столу - гарячим! Приготуйте чудове печеня з грибами в домашніх умовах. Хай щастить!
- Картопля - 5 штук
- Куряче філе - 500 грам
- Лісіцкі - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
- Чорний перець - 10 штук (горошком)
- Крем - 120 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуємо інгредієнти. Овочі і гриби ретельно промийте. Філе промийте та висушіть паперовим рушником.
Лисички нарізаємо скибочками.
Гриби залийте холодною водою і відваріть. Коли осядуть - готові.
Проварені гриби обсмажте на розігрітій сковороді.
Філе нарізаємо порційними шматочками.
Обсмажте філе на соняшниковій олії, протягом 5 хвилин.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
Обсмажуємо на сковороді, з додаванням олії, до м'якості.
Морква почистіть і натріть на великій тертці.
Обсмажте моркву на олії, до м'якості.
Картопля очищаємо від шкірки, ріжемо кубиками.
З'єднайте всі інгредієнти в каструлі. Посоліть і додайте перець горошком. Залийте сметаною і перемішайте. Печеня гасити до м'якості картоплі.
Готово! Смачного!