Рецепт Печеня з яловичини з грибами фото

Печеня з яловичини з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Просто не можу не поділитися з вами цим приголомшливим рецептом. Ніжне м'ясо з грибами в соковитому соусі з червоним вином і ароматними спеціями. Такого жаркого ви точно ще не пробували!

Це досить простий варіант, як приготувати печеню з яловичини з грибами, однак він настільки вдалий, що неможливо встояти! густа, насичена підлива робить блюдо ідеальним для будь-якого гарніру: рису, макаронів, картоплі. Дрібно нарізане м'ясо протушкувати вже хвилин через 30-35, як що рецепт можна віднести не тільки до нескладних, але і до швидких.

  • Яловичина - 800 грам
  • Борошно - 4 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 4 чайних ложки
  • Luk salotų - 4 штуки
  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Гриби - 300 грам
  • Червоне сухе вино - 150 мілілітрів
  • Вода або бульйон - 100 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Спеції та трави - За смаком
печеня з яловичини з грибами - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 2
2. Викладіть в глибоку миску.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 3
3. Додайте дві ложки борошна і перемішайте.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 4
4. У сотейнику з'єднайте рослинна і вершкове масло.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 5
5. Викладіть яловичину і обсмажте, помішуючи, до утворення скоринки.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 6
6. А тим часом очистіть і подрібніть цибулю.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 7
7. І часник за смаком.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 8
8. Вимийте і висушіть грибочки.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 9
9. Обсмажене м'ясо перекладіть поки на тарілку.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 10
10. У сотейник додайте цибулю з часником.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 11
11. Через пару хвилин додайте гриби.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 12
12. Обсмажте трохи на середньому вогні. Влийте вино і трохи води або бульйону.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 13
13. Посоліть і поперчіть за смаком.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 14
14. Після закипання викладіть в сотейник м'ясо і залиште нудитися хвилин на 30-35.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 15
15. Залишилося тільки одне: розведіть дві ложки борошна в невеликій кількості води. Влейте в сотейник за 5 хвилин до готовності.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 16
16. Коли яловичина стане м'якою, печеня готова. Зніміть його з вогню, накрийте кришкою і дайте постояти ще хвилин 15-20 перед подачею.
печеня з яловичини з грибами - фото крок 17
17. Цього часу цілком вистачить, щоб приготувати гарнір. В даному випадку це макарони, але ви можете вибрати і щось інше.

Схожі рецепти