Рецепт Печеня з яловичини з горохом фото

Печеня з яловичини з горохом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Хочете нагодувати чоловіка? Рекомендую приготувати дуже смачне, ситне і зігріваючий блюдо - печеня з яловичини з нутом. Таке блюдо особливо актуально в холодну осінню погоду, допомагає зігрітися і відновити сили.

Баранячий горох - нут, добре поєднується з яловичиною та бараниною. Перед варінням нут слід замочити у великій кількості холодної води на кілька годин, найкраще на ніч. Як приготувати печеню з яловичини з горохом, дивіться в покроковому рецепті.

  • Яловичина - 450 грам
  • Гайка - 1 Склянка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець червоний пекучий - За смаком
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 3/4 склянки
печеня з яловичини з горохом - фото крок 1
1. Нут заздалегідь замочіть у великій кількості холодної води на кілька годин. Потім залийте свіжою холодною водою, відваріть протягом 1 години до готовності. М'ясо вимийте, обсушити, наріжте на шматочки по 2 см.
печеня з яловичини з горохом - фото крок 2
2. М'ясо обваляйте в крохмалі. Часник очистіть, подрібніть.
печеня з яловичини з горохом - фото крок 3
3. У сковороді розігрійте масло, обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки з усіх боків. Додайте сіль, перець за смаком, імбир і часник. Перемішайте.
печеня з яловичини з горохом - фото крок 4
4. Додати гайка. Влийте гарячу воду. Гасіть на середньому вогні протягом 20 хвилин, до випаровування рідини. Полийте м'ясо лимонним соком, готуйте ще пару хвилин.
печеня з яловичини з горохом - фото крок 5
5. Подавати можна з рисом. Смачного!

Схожі рецепти